Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rozhevi Poni MoKiLo
Attack Tactiek 1
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
27 gemiddelde waardering 31
zwak Schieten redelijk
zwak Passen goed
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Luzhnyi probeert naar een medespeler te passen. Malchevskiy rent richting de bal. Stargorodski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stargorodski krijgt een gele kaart. Malchevskiy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

5e minuut.
Lutsenko rent richting de bal. Lutsenko passt de bal met de wreef. Stargorodski is nu in balbezit. Stargorodski draait met de bal, schiet en ... Polyakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rozhevi Poni - MoKiLo 0:1

7e minuut.
Chunri is nu in balbezit. Chunri geeft een hoge lob. Daar is Gaschin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkov draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Budko passt de bal met de wreef. Malchevskiy is nu in balbezit. Malchevskiy speelt de bal door. Daar is Stargorodski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stargorodski draait met de bal, schiet en ... Polyakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Lutsenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunri rent richting de bal. Chunri passt de bal in één keer door. Stargorodski is nu in balbezit. Stargorodski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Biliy passt de bal met de wreef. Chunri rent richting de bal. Chunri passt de bal met de wreef. Volkov rent richting de bal. Volkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nedilko met een sublieme pass. Volkov is nu in balbezit. Gaschin bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkov verovert de bal door een tackle van achteren. Volkov draait met de bal, schiet en ... Polyakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosilov met de inworp. Chunri rent richting de bal. Chunri geeft een lange en hoge pass. Volkov kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rozhevi Poni 62%, MoKiLo 38%.
Rozhevi Poni - MoKiLo 0:1

53e minuut.
Chunri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunri geeft de bal voor. Levitskiy heeft problemen om de bal te vangen. Stargorodski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stargorodski schiet op doel. Polyakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Kosilov passt de bal zonder na te denken. Nedilko rent richting de bal. Nedilko passt de bal in één keer door. Stargorodski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stargorodski draait met de bal, schiet en ... Polyakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Solovyov passt de bal in één keer door. Nedilko rent richting de bal. Nedilko passt de bal zonder na te denken. Volkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rypan komt het veld opgelopen. Makovskiy komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Nedilko passt de bal zonder na te denken. Chunri is nu in balbezit. Chunri speelt de bal door. Volkov is nu in balbezit. Volkov schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Stargorodski de bal. Stargorodski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rozhevi Poni - MoKiLo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rozhevi Poni 54%, MoKiLo 46%.
Rozhevi Poni - MoKiLo 0:2