Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honor FC MoKiLo
Apolo Tactiek 1
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
36.6 gemiddelde waardering 31.9
solid Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen weak


4e minuut.
Daar is Bulgari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedilko rent richting de bal. Nedilko geeft een lange en hoge pass. Volkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkov draait met de bal, schiet en ... Sautin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Rescina bereikt de bal nog maar net als eerste. Luur onderschept slim de pass. Luur passt de bal in één keer door. Fortuna is nu in balbezit. Fortuna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - MoKiLo 1:0

17e minuut.
Luur bereikt de bal nog maar net als eerste. Rescina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Luur raakt geblesseerd tijdens het duel. Rescina met een sublieme pass. Luur neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Klungelig pakt Fortuna de bal. Fortuna schiet op doel. Mijakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luur bereikt de bal nog maar net als eerste. Luur haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pivnenko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Volovyk met een snelle inworp. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna probeert naar een medespeler te passen. Mijakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Gužes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunri verovert de bal door een tackle van achteren. Chunri geeft een hoge lob. Volkov rent richting de bal. Volkov schiet op doel. Sautin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Skarlosh geeft de bal voor. Gužes kopt de bal weg. Luur bereikt de bal nog maar net als eerste. Luur draait met de bal, schiet en ... Mijakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Vorobyov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chunri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rybak is nu in balbezit. Rybak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Chunri onderschept slim de pass. Chunri passt de bal zonder na te denken. Volkov rent richting de bal. Volkov draait met de bal, schiet en ... Sautin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Honor FC - MoKiLo 1:1

42e minuut.
Budko bereikt de bal nog maar net als eerste. Budko passt de bal zonder na te denken. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - MoKiLo 2:1

45e minuut.
Luur rent richting de bal. Biliy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Luur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fortuna neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - MoKiLo 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honor FC 35%, MoKiLo 65%.
Honor FC - MoKiLo 3:1

46e minuut.
Budko rent richting de bal. Volovyk onderschept slim de pass. Volovyk probeert naar een medespeler te passen. Bulgari is nu in balbezit. Bulgari geeft de bal voor. Mijakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Chunri rent richting de bal. Ludwikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ludwikowski geeft een hoge lob. Fortuna rent richting de bal. Fortuna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - MoKiLo 4:1

54e minuut.
Ludwikowski speelt de bal door. Gužes is nu in balbezit. Gužes met een sublieme pass. Luur bereikt de bal nog maar net als eerste. Luur draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Biliy bereikt de bal nog maar net als eerste. Biliy geeft een hoge lob. Chunri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stargorodski de bal. Stargorodski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - MoKiLo 4:2

75e minuut.
Mijakowski met een harde bal richting middenveld. Ludwikowski probeert de bal met de borst te controleren. Ludwikowski speelt de bal door. Luur rent richting de bal. Luur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Klungelig pakt Budko de bal. Tkach rent richting de bal. Tkach geeft een hoge lob. Fortuna rent richting de bal. Fortuna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honor FC 26%, MoKiLo 74%.
Honor FC - MoKiLo 4:2