Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rozhevi Poni Honor FC
Attack Tactiek Apolo
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
3 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 35.4
zwak Schieten solide
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Volovyk passt de bal in één keer door. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Savin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna verovert de bal door een tackle van achteren. Fortuna draait met de bal, schiet en ... Fedyukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luur is nu in balbezit. Luur draait met de bal, schiet en ... Fedyukov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Bulgari passt de bal in één keer door. Luur rent richting de bal. Luur passt de bal met de wreef. Fortuna rent richting de bal. Fortuna schiet op doel. Fedyukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Lutsenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgari onderschept slim de pass. Bulgari passt de bal met de wreef. Luur is nu in balbezit. Luur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skarlosh kan de bal niet met de borst controleren. Rypan onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ludwikowski. Ludwikowski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kosilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Volovyk onderschept slim de pass. Volovyk geeft de bal voor. Fortuna is nu in balbezit. Fortuna haalt uit met een fantastische trap. Fedyukov bokst de bal weg. Levitskiy probeert de bal aan de voet te houden. Luur rent richting de bal. Luur haalt uit met een fantastische trap. Levitskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rozhevi Poni - Honor FC 0:1

22e minuut.
Ludwikowski met een sublieme pass. Gužes is nu in balbezit. Gužes geeft een lange en hoge pass. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna haalt uit met een fantastische trap. Fedyukov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Gusev rent richting de bal. Ludwikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ludwikowski passt de bal zonder na te denken. Bulgari heeft problemen om de bal te vangen. Bulgari geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Rozhevi Poni - Honor FC 0:2

30e minuut.
Fortuna onderschept slim de pass. Gaschin rent richting de bal. Volovyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Volovyk krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Gusev kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rypan de bal onder controle te krijgen. Kostyukov rent richting de bal. Rypan onderschept slim de pass. Rypan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rozhevi Poni - Honor FC 1:2

39e minuut.
Tkach rent richting de bal. Tkach geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Luur de bal. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rozhevi Poni - Honor FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rozhevi Poni 77%, Honor FC 23%.
Rozhevi Poni - Honor FC 1:3

46e minuut.
Ludwikowski passt de bal zonder na te denken. Gužes rent richting de bal. Gužes probeert naar een medespeler te passen. Luur is nu in balbezit. Luur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rozhevi Poni - Honor FC 1:4

47e minuut.
Gusev speelt de bal door. Kalitvintsev speelt de bal door. Luur rent richting de bal. Luur schiet op doel. Na een snelle pass probeert Levitskiy de bal onder controle te krijgen. Fedyukov bokst de bal weg.

54e minuut.
Bulgari met een sublieme pass. Gužes is nu in balbezit. Gužes probeert naar een medespeler te passen. Luur rent richting de bal. Luur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lutsenko is nu in balbezit. Bulgari verovert de bal door een tackle van achteren. Bulgari passt de bal zonder na te denken. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna draait met de bal, schiet en ... Fedyukov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Lutsenko passt de bal met de wreef. Solovyov is nu in balbezit. Luur onderschept slim de pass. Luur draait met de bal, schiet en ... Fedyukov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rozhevi Poni - Honor FC 1:5

64e minuut.
Luur bereikt de bal nog maar net als eerste. Luur passt de bal zonder na te denken. Fortuna is nu in balbezit. Fortuna draait met de bal, schiet en ... Fedyukov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rozhevi Poni - Honor FC 1:6

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kusliy komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Makovskiy komt het veld opgelopen. Malchevskiy komt het veld opgelopen. Luzhnyi komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Levitskiy geeft een hoge lob. Luzhnyi rent richting de bal. Tkach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tkach krijgt een gele kaart. Luzhnyi raakt geblesseerd tijdens het duel. Luzhnyi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Sautin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rozhevi Poni - Honor FC 2:6

79e minuut.
Ludwikowski met een snelle inworp. Gužes is nu in balbezit. Gužes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fortuna de bal. Fortuna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Luur passt de bal in één keer door. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Levitskiy begaat een overtreding. Levitskiy krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Levitskiy kopt de bal weg. Ludwikowski geeft een lange en hoge pass. Fortuna maakt een snoekduik en kopt de bal. Luur rent richting de bal. Luur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fortuna rent richting de bal. Fortuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rozhevi Poni - Honor FC 2:7

88e minuut.
Ludwikowski geeft een hoge lob. Bulgari is nu in balbezit. Bulgari passt de bal zonder na te denken. Fortuna rent richting de bal. Fortuna haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rozhevi Poni - Honor FC 2:8

89e minuut.
Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Levitskiy onderschept slim de pass. Bulgari is nu in balbezit. Bulgari geeft een lange en hoge pass. Luur springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rozhevi Poni 83%, Honor FC 17%.
Rozhevi Poni - Honor FC 2:8