Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MoKiLo Soloma FC
1 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 19.9
adequate Schieten poor
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Filipenko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argudiayiv met de inworp. Rybak rent richting de bal. Rybak geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Volkov springt en kopt de bal. Rudnyak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kachur bereikt de bal nog maar net als eerste. Stargorodski verovert de bal door een tackle van achteren. Stargorodski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nedilko probeert naar een medespeler te passen. Argudiayiv rent richting de bal. Argudiayiv probeert naar een medespeler te passen. Stargorodski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stargorodski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rudnyak trapt de bal weg. Inworp. Budko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nedilko is nu in balbezit. Nedilko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tchistyakov geeft een lange en hoge pass. Nedilko is nu in balbezit. Pinchuk probeert naar een medespeler te passen. Vernidub bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernidub draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pinchuk rent richting de bal. Stargorodski verovert de bal door een tackle van achteren. Stargorodski met een sublieme pass. Daar is Volkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MoKiLo - Soloma FC 1:0

44e minuut.
Fejerešák geeft een hoge lob. Inworp. Tchistyakov met de inworp. Sibiryakov rent richting de bal. Sibiryakov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoKiLo 40%, Soloma FC 60%.
MoKiLo - Soloma FC 1:0

55e minuut.
Budko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinchuk rent richting de bal. Budko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Budko krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Tchistyakov met een snelle inworp. Sibiryakov is nu in balbezit. Sibiryakov passt de bal in één keer door. Vernidub bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernidub draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Filipenko rent richting de bal. Nedilko onderschept slim de pass. Nedilko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stargorodski de bal. Stargorodski haalt uit met een fantastische trap. Rudnyak bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MoKiLo - Soloma FC 2:0

65e minuut.
Filipenko passt de bal zonder na te denken. Vernidub is nu in balbezit. Volobuev is nu in balbezit. Vernidub is nu in balbezit. Vernidub draait met de bal, schiet en ... Mijakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Argudiayiv zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nedilko is nu in balbezit. Nedilko speelt de bal door. Volkov rent richting de bal. Volkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kushlyk probeert naar een medespeler te passen. Pivnenko geeft de bal voor. Kushlyk heeft problemen om de bal te vangen. Stargorodski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stargorodski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Volkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MoKiLo - Soloma FC 3:0

80e minuut.
Biliy onderschept slim de pass. Biliy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fejerešák de bal. Sibiryakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibiryakov draait met de bal, schiet en ... Mijakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoKiLo 61%, Soloma FC 39%.
MoKiLo - Soloma FC 3:0