Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamantyny Knights of Shadows
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 20
hopeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bespalykh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chigrinskiy is nu in balbezit. Chigrinskiy draait met de bal, schiet en ... Fomulyak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chigrinskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Didenko onderschept slim de pass. Didenko probeert naar een medespeler te passen. Kravchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kravchenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamantyny - Knights of Shadows 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamantyny 53%, Knights of Shadows 47%.
Lamantyny - Knights of Shadows 1:0

59e minuut.
Cassian is nu in balbezit. Cassian probeert naar een medespeler te passen. Sak rent richting de bal. Kravchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kravchenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Chigrinskiy speelt de bal door. Polyakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyakov met een sublieme pass. Damin bereikt de bal nog maar net als eerste. Damin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Sak is nu in balbezit. Didenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sak raakt geblesseerd tijdens het duel. Kudrya zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Damin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fomulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Damin rent richting de bal. Damin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamantyny 35%, Knights of Shadows 65%.
Lamantyny - Knights of Shadows 1:0