Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tovsti Lysy Vbyvchi Osly
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


12e minuut.
Ushtan met een sublieme pass. Lunev rent richting de bal. Makovey is nu in balbezit. Lunev verovert de bal door een tackle van achteren. Lunev draait met de bal, schiet en ... Schastliviy bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tovsti Lysy - Vbyvchi Osly 1:0

20e minuut.
Daar is Bielik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khomenko rent richting de bal. Khomenko passt de bal met de wreef. Lunev is nu in balbezit. Lunev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mel`nichenko is nu in balbezit. Ushtan verovert de bal door een tackle van achteren. Lunev rent richting de bal. Lunev draait met de bal, schiet en ... Schastliviy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tovsti Lysy - Vbyvchi Osly 2:0

28e minuut.
Khomenko geeft een lange en hoge pass. Antyuhin kopt de bal weg. Klungelig pakt Storozhenko de bal. Lunev rent richting de bal. Lunev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Nakonechniy onderschept slim de pass. Khomenko is nu in balbezit. Khomenko speelt de bal door. Lunev is nu in balbezit. Lunev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Ushtan heeft problemen om de bal te vangen. Ushtan geeft de bal voor. Daar is Antyuhin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lunev rent richting de bal. Lunev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nakonechniy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khomenko speelt de bal door. Yakovlev speelt de bal door. Harmash bereikt de bal nog maar net als eerste. Harmash draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tovsti Lysy 52%, Vbyvchi Osly 48%.
Tovsti Lysy - Vbyvchi Osly 2:0

67e minuut.
Bessmertny rent richting de bal. Bessmertny met een sublieme pass. Lunev is nu in balbezit. Lunev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tovsti Lysy - Vbyvchi Osly 3:0

78e minuut.
Harmash heeft problemen om de bal te vangen. Bielik is nu in balbezit. Pokora rent richting de bal. Bielik onderschept slim de pass. Bielik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mel`nichenko is nu in balbezit. Khomenko met een sublieme pass. Nakonechniy is nu in balbezit. Harmash rent richting de bal. Harmash haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tovsti Lysy 48%, Vbyvchi Osly 52%.
Tovsti Lysy - Vbyvchi Osly 3:0