Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ELLADA FC Bombezni Lamantyny
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Tolochko probeert naar een medespeler te passen. Rozlach is nu in balbezit. Rozlach met een sublieme pass. Muntian rent richting de bal. Muntian schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Makogon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Rozlach is nu in balbezit. Rozlach passt de bal met de wreef. Borovkov rent richting de bal. Muntian is nu in balbezit. Muntian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ELLADA - FC Bombezni Lamantyny 0:1

45e minuut.
Yarmolenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borovkov met een sublieme pass. Yaremchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessmertny rent richting de bal. Bessmertny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ELLADA 50%, FC Bombezni Lamantyny 50%.
FC ELLADA - FC Bombezni Lamantyny 0:1

47e minuut.
Tovkatski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovkatski geeft een hoge lob. Tatulyan kopt de bal weg. Borovkov rent richting de bal. Borovkov draait met de bal, schiet en ... Sokolowski bokst de bal weg.

54e minuut.
Rozlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntian rent richting de bal. Rozlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntian is nu in balbezit. Muntian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ovsienko is nu in balbezit. Ovsienko geeft een lange en hoge pass. Daar is Matsyuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntian bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tolochko heeft problemen om de bal te vangen. Borovkov onderschept slim de pass. Borovkov speelt de bal door. Bessmertny is nu in balbezit. Bessmertny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kozhanov geeft een lange en hoge pass. Yakovlev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kozhanov. Kozhanov krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Rozlach is nu in balbezit. Rozlach schiet op doel. Borovkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muntian is nu in balbezit. Muntian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Borovkov rent richting de bal. Borovkov passt de bal met de wreef. Bessmertny is nu in balbezit. Bessmertny draait met de bal, schiet en ... Sokolowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ELLADA - FC Bombezni Lamantyny 1:1

77e minuut.
Ovsienko verovert de bal door een tackle van achteren. Ovsienko probeert naar een medespeler te passen. Yarmolenko met een sublieme pass. Bessmertny rent richting de bal. Bessmertny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Yakovlev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stargorodski speelt de bal door. Muntian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozlach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ELLADA - FC Bombezni Lamantyny 1:2

90e minuut.
Ovsienko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romanenko met de inworp. Yaremchenko rent richting de bal. Yaremchenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ELLADA - FC Bombezni Lamantyny 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ELLADA 49%, FC Bombezni Lamantyny 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ELLADA - FC Bombezni Lamantyny 2:2