Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lions Grotta MoKiLo
433 Tactiek 1
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
20 gemiddelde waardering 29.8
weak Schieten average
poor Passen adequate
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Biliy verovert de bal door een tackle van achteren. Biliy geeft de bal voor. Daar is Krukovets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argudiayiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Argudiayiv geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Shelaev is nu in balbezit. Kushlyk rent richting de bal. Kushlyk geeft een hoge lob. Kharkovschenko rent richting de bal. Kharkovschenko haalt uit met een fantastische trap. Mijakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budko met een snelle inworp. Stargorodski is nu in balbezit. Stargorodski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Grotta - MoKiLo 0:1

18e minuut.
Rybak is nu in balbezit. Shelaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak onderschept slim de pass. Kushlyk onderschept slim de pass. Kushlyk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Poliyanchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poliyanchuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Pivnenko de bal. Kushlyk is nu in balbezit. Kushlyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Argudiayiv speelt de bal door. Nedilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedilko passt de bal in één keer door. Volkov is nu in balbezit. Volkov haalt uit met een fantastische trap. Polischuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Volkov is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Krukovets rent richting de bal. Biliy verovert de bal door een tackle van achteren. Biliy geeft een lange en hoge pass. Volkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions Grotta 55%, MoKiLo 45%.
Lions Grotta - MoKiLo 0:1

51e minuut.
Fejerešák passt de bal zonder na te denken. Shelaev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Budko. Budko krijgt een gele kaart.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budko met de inworp. Nedilko speelt de bal door. Stargorodski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stargorodski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kovalets geeft een hoge lob. Rybak rent richting de bal. Rybak passt de bal zonder na te denken. Stargorodski rent richting de bal. Stargorodski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Nedilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedilko passt de bal met de wreef. Chigrinskiy heeft problemen om de bal te vangen. Volkov rent richting de bal. Volkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Fejerešák is nu in balbezit. Biliy bereikt de bal nog maar net als eerste. Biliy probeert naar een medespeler te passen. Volkov rent richting de bal. Volkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Chigrinskiy is nu in balbezit. Chigrinskiy geeft een lange en hoge pass. Argudiayiv probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Volkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkov schiet op doel. Polischuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Grotta - MoKiLo 0:2

85e minuut.
Chigrinskiy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argudiayiv met de inworp. Rybak rent richting de bal. Rybak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Nedilko verovert de bal door een tackle van achteren. Budko is nu in balbezit. Budko met een sublieme pass. Stargorodski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stargorodski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Grotta - MoKiLo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions Grotta 60%, MoKiLo 40%.
Lions Grotta - MoKiLo 0:3