Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honor FC FC ELLADA
Apolo Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 19.5
solid Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Bulgari passt de bal in één keer door. Volovyk probeert de bal met de borst te controleren. Volovyk geeft een lange en hoge pass. Luur is nu in balbezit. Luur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Gužes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yakovlev kopt de bal weg. Borovkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luur is nu in balbezit. Luur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Luur passt de bal in één keer door. Bulgari rent richting de bal. Bulgari passt de bal met de wreef. Fortuna rent richting de bal. Fortuna draait met de bal, schiet en ... Makogon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Bulgari probeert naar een medespeler te passen. Matsyuk rent richting de bal. Fortuna verovert de bal door een tackle van achteren. Luur is nu in balbezit. Luur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - FC ELLADA 1:0

19e minuut.
Drabenyuk is nu in balbezit. Bulgari onderschept slim de pass. Bulgari geeft een lange en hoge pass. Luur heeft problemen om de bal te vangen. Luur schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Vorobyov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romanenko met een snelle inworp. Yaremchenko is nu in balbezit. Yaremchenko schiet op doel. Sautin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Honor FC - FC ELLADA 1:1

34e minuut.
Tatulyan geeft de bal voor. Borovkov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vorobyov. Vorobyov krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Borovkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borovkov met een snel genomen vrije trap. Bulgari speelt de bal door. Luur rent richting de bal. Daar is Fortuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortuna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tatulyan kopt de bal weg. Tkach met een sublieme pass. Kostyukov heeft problemen om de bal te vangen. Bessmertny is nu in balbezit. Bessmertny schiet op doel. Sautin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Gužes rent richting de bal. Gužes probeert naar een medespeler te passen. Yarmolenko heeft problemen om de bal te vangen. Luur verovert de bal door een tackle van achteren. Luur probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bulgari is nu in balbezit. Bulgari speelt de bal door. Matsyuk is nu in balbezit. Luur verovert de bal door een tackle van achteren. Luur draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honor FC 40%, FC ELLADA 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Honor FC - FC ELLADA 1:1

52e minuut.
Gužes rent richting de bal. Gužes geeft de bal voor. Klungelig pakt Matsyuk de bal. Luur is nu in balbezit. Luur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bulgari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Volovyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Volovyk geeft een hoge lob. Drabenyuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luur maakt een snoekduik en kopt de bal. Makogon bokst de bal weg.

61e minuut.
Gužes kopt de bal weg. Luur is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yarmolenko. Yarmolenko krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Bulgari geeft een hoge lob. Fortuna rent richting de bal. Fortuna geeft een lange en hoge pass. Luur rent richting de bal. Luur haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Makogon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gužes zal de hoekschop nemen. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - FC ELLADA 2:1

68e minuut.
Gužes verovert de bal door een tackle van achteren. Gužes passt de bal met de wreef. Drabenyuk is nu in balbezit. Luur verovert de bal door een tackle van achteren. Luur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Borovkov de bal. Skarlosh probeert naar een medespeler te passen. Luur is nu in balbezit. Gužes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gužes draait met de bal, schiet en ... Makogon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honor FC 38%, FC ELLADA 62%.
Honor FC - FC ELLADA 2:1