Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soloma FC Tovsti Lysy
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Klungelig pakt Lunev de bal. Filipenko is nu in balbezit. Lunev maakt een afschuwelijke overtreding. Lunev krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Khomenko rent richting de bal. Khomenko met een sublieme pass. Ushtan speelt de bal door. Lunev is nu in balbezit. Lunev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pinchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Pinchuk geeft een lange en hoge pass. Nakonechniy probeert de bal aan de voet te houden. Khomenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomenko geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Soloma FC - Tovsti Lysy 0:1

43e minuut.
Kachur geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shayban met een snelle inworp. Ushtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ushtan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chaltsev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tchistyakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sibiryakov rent richting de bal. Sibiryakov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soloma FC 56%, Tovsti Lysy 44%.
Soloma FC - Tovsti Lysy 0:1

47e minuut.
Khomenko passt de bal in één keer door. Gusev is nu in balbezit. Filipenko onderschept slim de pass. Sibiryakov rent richting de bal. Sibiryakov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ushtan verovert de bal door een tackle van achteren. Ushtan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lunev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lunev schiet op doel. Rudnyak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soloma FC - Tovsti Lysy 0:2

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tchistyakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gusev is nu in balbezit. Sibiryakov onderschept slim de pass. Sibiryakov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Chaltsev is nu in balbezit. Chaltsev passt de bal in één keer door. Daar is Sibiryakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sibiryakov schiet op doel. Karayanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Datsenko geeft een lange en hoge pass. Daar is Gusev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sibiryakov is nu in balbezit. Vernidub is nu in balbezit. Vernidub schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soloma FC - Tovsti Lysy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soloma FC 49%, Tovsti Lysy 51%.
Soloma FC - Tovsti Lysy 1:2