Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombessa Wavingflag
451 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Chumak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barisev rent richting de bal. Savchenko is nu in balbezit. Shkolnikov is nu in balbezit. Shkolnikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Borodin speelt de bal door. Shkolnikov rent richting de bal. Ushtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shkolnikov rent richting de bal. Shkolnikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombessa - Wavingflag 0:1

34e minuut.
Savchenko geeft een hoge lob. Fedorenko kopt de bal weg. Krivosheev is nu in balbezit. Shkolnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shkolnikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombessa - Wavingflag 0:2

36e minuut.
Shkolnikov geeft een lange en hoge pass. Ushtan heeft problemen om de bal te vangen. Krivosheev rent richting de bal. Shkolnikov onderschept slim de pass. Shkolnikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombessa - Wavingflag 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombessa 53%, Wavingflag 47%.
Bombessa - Wavingflag 0:3

49e minuut.
Yudin geeft een lange en hoge pass. Bandura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ushtan rent richting de bal. Ushtan schiet op doel. Zolotnitskiy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombessa - Wavingflag 0:4

50e minuut.
Dergunov geeft een lange en hoge pass. Daar is Shkolnikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shkolnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shkolnikov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Yudin onderschept slim de pass. Yudin speelt de bal door. Monakhov met een sublieme pass. Lobanovskiy is nu in balbezit. Lobanovskiy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Savchenko rent richting de bal. Savchenko geeft een lange en hoge pass. Daar is Stakhiv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lobanovskiy is nu in balbezit. Lobanovskiy schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombessa - Wavingflag 1:4

69e minuut.
Lobanovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lobanovskiy. Lobanovskiy krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Barisev rent richting de bal. Savchenko onderschept slim de pass. Monakhov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Monakhov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
Borodin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barisev bereikt de bal nog maar net als eerste. Barisev geeft de bal voor. Lobanovskiy is nu in balbezit. Lobanovskiy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombessa 47%, Wavingflag 53%.
Bombessa - Wavingflag 1:4