Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Закарпатье www
sokker Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Laktionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasovskiy rent richting de bal. Krasovskiy speelt de bal door. Tatarintsev rent richting de bal. Tatarintsev draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Halovsky speelt de bal door. Demchenko met een sublieme pass. Daar is Rak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porokhnenko rent richting de bal. Porokhnenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Halovsky heeft problemen om de bal te vangen. Barannikov rent richting de bal. Barannikov speelt de bal door. Tatarintsev rent richting de bal. Tatarintsev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Bidnenko met een sublieme pass. Rebrov rent richting de bal. Rebrov geeft de bal voor. Porokhnenko is nu in balbezit. Porokhnenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Закарпатье 45%, www 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Закарпатье - www 0:0

47e minuut.
Bazilevich probeert naar een medespeler te passen. Laktionov rent richting de bal. Laktionov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sokolovsky de bal. Porokhnenko krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Halovsky probeert naar een medespeler te passen. Rebrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak rent richting de bal. Porokhnenko rent richting de bal. Porokhnenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bazilevich rent richting de bal. Bazilevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Halovsky rent richting de bal. Halovsky geeft de bal voor. Klungelig pakt Porokhnenko de bal. Porokhnenko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tartiek de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Halovsky geeft een hoge lob. Barannikov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Porokhnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Porokhnenko haalt uit met een fantastische trap. Polunin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Закарпатье - www 1:0

72e minuut.
Tatarintsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarintsev passt de bal zonder na te denken. Krasovskiy is nu in balbezit. Krasovskiy haalt uit met een fantastische trap. Sukhomlinov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Sukhomlinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarintsev verovert de bal door een tackle van achteren. Tatarintsev passt de bal met de wreef. Krasovskiy is nu in balbezit. Krasovskiy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kirillov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirillov passt de bal in één keer door. Tatarintsev rent richting de bal. Tatarintsev haalt uit met een fantastische trap. Sukhomlinov probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Закарпатье 40%, www 60%.
ФК Закарпатье - www 1:0