Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Krisla Dynamo_Kyiv
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Zuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvyagintsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mygalatiyk maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mygalatiyk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mygalatiyk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Odintsov passt de bal met de wreef. Ryabtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryabtsev passt de bal in één keer door. Bairashevskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bairashevskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Krisla - Dynamo_Kyiv 1:0

16e minuut.
Zvyagintsev probeert naar een medespeler te passen. Tchorniy is nu in balbezit. Bairashevskiy rent richting de bal. Bairashevskiy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gorban` is nu in balbezit. Ryabtsev speelt de bal door. Gorban` probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bairashevskiy is nu in balbezit. Bairashevskiy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Zuev heeft problemen om de bal te vangen. Zvyagintsev rent richting de bal. Dogadailo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dogadailo krijgt een gele kaart. Zvyagintsev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pasulko wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bairashevskiy kopt de bal weg. Odintsov is nu in balbezit. Odintsov geeft de bal voor. Bairashevskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bairashevskiy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nivinski speelt de bal door. Daar is Butenin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tchorniy. Tchorniy krijgt een gele kaart.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kutsy met de inworp. Kharkovschenko speelt de bal door. Zvyagintsev rent richting de bal. Zvyagintsev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Panin passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Butenin de bal onder controle te krijgen. Dogadailo rent richting de bal. Vishtalyuk onderschept slim de pass. Vishtalyuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Butenin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasulko is nu in balbezit. Pasulko passt de bal in één keer door. Bairashevskiy rent richting de bal. Bairashevskiy haalt uit met een fantastische trap. Morgunov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Krisla 52%, Dynamo_Kyiv 48%.
Dynamo Krisla - Dynamo_Kyiv 1:0

49e minuut.
Ryabtsev rent richting de bal. Ryabtsev passt de bal in één keer door. Bairashevskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bairashevskiy schiet op doel. Gorban` probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Ryabtsev met een sublieme pass. Bairashevskiy rent richting de bal. Kharkovschenko begaat een overtreding. Kharkovschenko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Krisla 39%, Dynamo_Kyiv 61%.
Dynamo Krisla - Dynamo_Kyiv 1:0