Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal-Kyiv Olimpic Ptahi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Tkachenko probeert naar een medespeler te passen. Pushkutsa heeft problemen om de bal te vangen. Tkachenko is nu in balbezit. Motrenko onderschept slim de pass. Motrenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pivnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivnenko speelt de bal door. Tkachenko rent richting de bal. Pushkutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pushkutsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal-Kyiv - Olimpic Ptahi 1:0

37e minuut.
Katkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Katkov geeft een hoge lob. Pivnenko rent richting de bal. Motrenko onderschept slim de pass. Motrenko schiet op doel. Turyanskiy bokst de bal weg. Paal!

44e minuut.
Pivnenko geeft een hoge lob. Inworp. Sevidov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Motrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Motrenko haalt uit met een fantastische trap. Turyanskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal-Kyiv 54%, Olimpic Ptahi 46%.
FC Arsenal-Kyiv - Olimpic Ptahi 1:0

50e minuut.
Pivnenko geeft de bal voor. Koszakow rent richting de bal. Koszakow geeft een lange en hoge pass. Kotovenko is nu in balbezit. Kotovenko geeft de bal voor. Bagnyuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bagnyuk speelt de bal door. Pivnenko kopt de bal weg. Tkachenko probeert de bal aan de voet te houden. Pushkutsa rent richting de bal. Pushkutsa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pivnenko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sagaydak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Motrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Motrenko geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Edmar is nu in balbezit. Edmar geeft een lange en hoge pass. Kotovenko is nu in balbezit. Motrenko verovert de bal door een tackle van achteren. Motrenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sevidov probeert naar een medespeler te passen. Edmar is nu in balbezit. Tkachenko begaat een overtreding. Tkachenko krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Shokh geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sagaydak met de inworp. Motrenko rent richting de bal. Motrenko schiet op doel. Turyanskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sagaydak neemt de hoekschop. Sevidov rent richting de bal. Sevidov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal-Kyiv 37%, Olimpic Ptahi 63%.
FC Arsenal-Kyiv - Olimpic Ptahi 1:0