Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slipi Vovku Knyazhi Cmakota
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Yaschenko probeert naar een medespeler te passen. Borzenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakarchuk is nu in balbezit. Borzenko rent richting de bal. Borzenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vakarchuk rent richting de bal. Borzenko is nu in balbezit. Vakarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakarchuk haalt uit met een fantastische trap. Pikhur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slipi Vovku - Knyazhi Cmakota 0:1

21e minuut.
Rusanovskiy is nu in balbezit. Rusanovskiy geeft een lange en hoge pass. Daar is Kudrya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kycher rent richting de bal. Kycher geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Bobochkin geeft een hoge lob. Lovig rent richting de bal. Lovig geeft een lange en hoge pass. Borzenko rent richting de bal. Borzenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sytchev met een harde bal richting middenveld. Yaschenko kopt de bal weg. Borzenko probeert de bal met de borst te controleren. Vakarchuk is nu in balbezit. Vakarchuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Ivanskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivanskiy met een sublieme pass. Vakarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakarchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slipi Vovku - Knyazhi Cmakota 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slipi Vovku 52%, Knyazhi Cmakota 48%.
Slipi Vovku - Knyazhi Cmakota 0:2

47e minuut.
Bobochkin rent richting de bal. Borzenko onderschept slim de pass. Borzenko met een sublieme pass. Pronin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pronin draait met de bal, schiet en ... Pikhur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Ivanskiy rent richting de bal. Ivanskiy geeft een hoge lob. Tarakhtiy kopt de bal weg. Lovig bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovig geeft een lange en hoge pass. Pikhur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Yaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Yaschenko speelt de bal door. Homchenovskyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakarchuk is nu in balbezit. Vakarchuk schiet op doel. Pikhur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Homchenovskyy onderschept slim de pass. Homchenovskyy met een sublieme pass. Vakarchuk rent richting de bal. Vakarchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slipi Vovku - Knyazhi Cmakota 0:3

74e minuut.
Kycher haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Shuhevch de bal. Rusin is nu in balbezit. Rusin draait met de bal, schiet en ... Tsytkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Shuhevch met een harde bal richting middenveld. Lovig kopt de bal weg. Klungelig pakt Bobochkin de bal. Vakarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakarchuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pronin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vakarchuk controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skripnik. Vakarchuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vakarchuk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Borzenko springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lovig rent richting de bal. Bobochkin verovert de bal door een tackle van achteren. Lovig onderschept slim de pass. Borzenko rent richting de bal. Borzenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sytchev geeft de bal voor. Shuhevch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rusin. Rusin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slipi Vovku 71%, Knyazhi Cmakota 29%.
Slipi Vovku - Knyazhi Cmakota 0:3