Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
www Wavingflag
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Stakhiv geeft de bal voor. Sokolovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ushtan verovert de bal door een tackle van achteren. Ushtan schiet op doel. Polunin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www - Wavingflag 0:1

11e minuut.
Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak speelt de bal door. Krasovskiy met een sublieme pass. Tatarintsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarintsev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rak verovert de bal door een tackle van achteren. Tatarintsev is nu in balbezit. Stakhiv begaat een overtreding. Stakhiv krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Savchenko geeft een hoge lob. Tartiek is nu in balbezit. Ushtan onderschept slim de pass. Daar is Shkolnikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shkolnikov schiet op doel. Polunin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
www - Wavingflag 0:2

33e minuut.
Sokolovsky geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chumak met de inworp. Shkolnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shkolnikov schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Klungelig pakt Savchenko de bal. Shkolnikov rent richting de bal. Shkolnikov speelt de bal door. Ushtan rent richting de bal. Ushtan draait met de bal, schiet en ... Polunin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www 48%, Wavingflag 52%.
www - Wavingflag 0:2

53e minuut.
Rak met de inworp. Barannikov is nu in balbezit. Barannikov geeft een lange en hoge pass. Daar is Krasovskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasovskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
www - Wavingflag 1:2

74e minuut.
Kirillov rent richting de bal. Savchenko is nu in balbezit. Met opzet legt Kirillov zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kirillov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

80e minuut.
Savchenko geeft een hoge lob. Tartiek kan de bal niet met de borst controleren. Ushtan onderschept slim de pass. Ushtan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
www - Wavingflag 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www 58%, Wavingflag 42%.
www - Wavingflag 1:3