Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slipi Vovku Mudri Porsh
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Khomin passt de bal in één keer door. Minka is nu in balbezit. Sytchev rent richting de bal. Minka onderschept slim de pass. Minka haalt uit met een fantastische trap. Pikhur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Mygalatiyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popadyuk met een snelle inworp. Kycher rent richting de bal. Kycher geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kycher verovert de bal door een tackle van achteren. Glavina onderschept slim de pass. Glavina speelt de bal door. Minka is nu in balbezit. Minka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zhabchenko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karabkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Glavina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glavina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slipi Vovku 62%, Mudri Porsh 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slipi Vovku - Mudri Porsh 0:0

54e minuut.
Skripnik rent richting de bal. Khomin begaat een overtreding. Skripnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skripnik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rusin rent richting de bal. Rusin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zhabchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhabchenko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Glavina de bal. Minka bereikt de bal nog maar net als eerste. Minka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tretyak met een sublieme pass. Zhabchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhabchenko probeert naar een medespeler te passen. Glavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slipi Vovku 52%, Mudri Porsh 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slipi Vovku - Mudri Porsh 0:0