Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
story-team Slipi Vovku
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 14.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Lozinskiy onderschept slim de pass. Lozinskiy met een sublieme pass. Laktionov rent richting de bal. Laktionov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
story-team - Slipi Vovku 1:0

12e minuut.
Rusanovskiy rent richting de bal. Lozinskiy onderschept slim de pass. Ivanskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozinskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Lozinskiy haalt uit met een fantastische trap. Pikhur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
story-team - Slipi Vovku 2:0

26e minuut.
Rusanovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozinskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Lozinskiy passt de bal zonder na te denken. Laktionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Laktionov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lozinskiy is nu in balbezit. Skripnik onderschept slim de pass. Skripnik probeert naar een medespeler te passen. Laktionov is nu in balbezit. Laktionov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lozinskiy probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popadyuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kycher is nu in balbezit. Kycher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: story-team 46%, Slipi Vovku 54%.
story-team - Slipi Vovku 2:0

54e minuut.
Ivanskiy is nu in balbezit. Ivanskiy geeft een lange en hoge pass. Rusin rent richting de bal. Kycher is nu in balbezit. Kycher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ivanskiy rent richting de bal. Ivanskiy geeft de bal voor. Klungelig pakt Voronchenko de bal. Kycher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kycher haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: story-team 50%, Slipi Vovku 50%.
story-team - Slipi Vovku 2:0