Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo_Kyiv Wavingflag
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Gorban` is nu in balbezit. Gorban` geeft een lange en hoge pass. Dikan` heeft problemen om de bal te vangen. Zvyagintsev rent richting de bal. Zvyagintsev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo_Kyiv - Wavingflag 1:0

5e minuut.
Kutsy rent richting de bal. Kutsy geeft de bal voor. Tchorniy heeft problemen om de bal te vangen. Shkolnikov rent richting de bal. Shkolnikov schiet op doel. Morgunov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynamo_Kyiv - Wavingflag 1:1

7e minuut.
Yarmenchuk is nu in balbezit. Ushtan onderschept slim de pass. Ushtan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gorban` de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo_Kyiv - Wavingflag 1:2

12e minuut.
Stakhiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Stakhiv passt de bal in één keer door. Ushtan rent richting de bal. Ushtan schiet op doel. Morgunov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo_Kyiv - Wavingflag 1:3

25e minuut.
Kharkovschenko met een sublieme pass. Zvyagintsev rent richting de bal. Smolyaninov verovert de bal door een tackle van achteren. Tchorniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchorniy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Savchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharkovschenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Savchenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Savchenko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ushtan is nu in balbezit. Ushtan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo_Kyiv - Wavingflag 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo_Kyiv 60%, Wavingflag 40%.
Dynamo_Kyiv - Wavingflag 1:4

48e minuut.
Tchorniy probeert naar een medespeler te passen. Demyanenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Demyanenko geeft een lange en hoge pass. Zvyagintsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvyagintsev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo_Kyiv - Wavingflag 2:4

51e minuut.
Zvyagintsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchorniy is nu in balbezit. Zvyagintsev is nu in balbezit. Tchorniy is nu in balbezit. Tchorniy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo_Kyiv - Wavingflag 3:4

53e minuut.
Ushtan rent richting de bal. Golembievskiy rent richting de bal. Golembievskiy passt de bal in één keer door. Ushtan rent richting de bal. Ushtan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo_Kyiv - Wavingflag 3:5

67e minuut.
Pasulko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stakhiv de bal. Zvyagintsev rent richting de bal. Zvyagintsev haalt uit met een fantastische trap. Tchetin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo_Kyiv - Wavingflag 4:5

71e minuut.
Ushtan is nu in balbezit. Golembievskiy onderschept slim de pass. Stakhiv maakt een afschuwelijke overtreding. Golembievskiy roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Golembievskiy kan niet meer verder spelen. Polunin komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Smolyaninov is nu in balbezit. Zvyagintsev verovert de bal door een tackle van achteren. Savchenko rent richting de bal. Tchorniy verovert de bal door een tackle van achteren. Tchorniy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ushtan draait met de bal, schiet en ... Daar is Gorban`, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shkolnikov is nu in balbezit. Shkolnikov schiet op doel. Morgunov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo_Kyiv - Wavingflag 4:6

90e minuut.
Savchenko controleert de bal met de borst. Tchorniy rent richting de bal. Zvyagintsev rent richting de bal. Tchorniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchorniy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo_Kyiv 34%, Wavingflag 66%.
Dynamo_Kyiv - Wavingflag 4:6