Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Krisla Bombessa
Normal Tactiek 451
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mygalatiyk passt de bal zonder na te denken. Odintsov is nu in balbezit. Odintsov speelt de bal door. Bairashevskiy is nu in balbezit. Bairashevskiy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zhenyuh geeft de bal voor. Daar is Lobanovskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutepov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobanovskiy onderschept slim de pass. Lobanovskiy draait met de bal, schiet en ... Chesnakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Butenin is nu in balbezit. Krivosheev verovert de bal door een tackle van achteren. Krivosheev speelt de bal door. Lobanovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobanovskiy draait met de bal, schiet en ... Chesnakov bokst de bal weg.

39e minuut.
Krivosheev kopt de bal weg. Butenin is nu in balbezit. Lobanovskiy onderschept slim de pass. Krivosheev rent richting de bal. Krivosheev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Krisla - Bombessa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Krisla 60%, Bombessa 40%.
Dynamo Krisla - Bombessa 0:1

54e minuut.
Butenin is nu in balbezit. Monakhov onderschept slim de pass. Monakhov passt de bal in één keer door. Lobanovskiy rent richting de bal. Lobanovskiy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Krisla - Bombessa 0:2

83e minuut.
Fedorenko onderschept slim de pass. Fedorenko passt de bal met de wreef. Barisev is nu in balbezit. Lobanovskiy rent richting de bal. Lobanovskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Krisla - Bombessa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Krisla 49%, Bombessa 51%.
Dynamo Krisla - Bombessa 0:3