Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Knyazhi Cmakota Olimpic Ptahi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Homchenovskyy met een sublieme pass. Lyakhov speelt de bal door. Motrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorodov is nu in balbezit. Gorodov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lyakhov met een sublieme pass. Borzenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Katkov begaat een overtreding. Borzenko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Homchenovskyy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Motrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Golub`ev is nu in balbezit. Motrenko verovert de bal door een tackle van achteren. Motrenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Knyazhi Cmakota - Olimpic Ptahi 0:1

31e minuut.
Vakarchuk rent richting de bal. Katkov onderschept slim de pass. Katkov met een sublieme pass. Borzenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzenko schiet op doel. Bagnyuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knyazhi Cmakota 67%, Olimpic Ptahi 33%.
Knyazhi Cmakota - Olimpic Ptahi 0:1

52e minuut.
Danaev is nu in balbezit. Danaev passt de bal in één keer door. Katkov probeert de bal met de borst te controleren. Vakarchuk onderschept slim de pass. Vakarchuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bagnyuk met een harde bal richting middenveld. Homchenovskyy is nu in balbezit. Motrenko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Motrenko krijgt een gele kaart. Homchenovskyy roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Homchenovskyy kan niet meer verder spelen. Budko komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Motrenko rent richting de bal. Motrenko probeert naar een medespeler te passen. Edmar is nu in balbezit. Vakarchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Vakarchuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knyazhi Cmakota 36%, Olimpic Ptahi 64%.
Knyazhi Cmakota - Olimpic Ptahi 0:1