Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Kyiv Fc Zirka Ktopivnitskii
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 14.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Markman probeert naar een medespeler te passen. Nedilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mel`nik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedilko is nu in balbezit. Nedilko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mel`nik is nu in balbezit. Nedilko onderschept slim de pass. Tartiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedilko onderschept slim de pass. Nedilko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Kyiv - Fc Zirka Ktopivnitskii 0:1

24e minuut.
Daar is Turchanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Litvinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Turchanov zijn tegenspeler op de grond. Turchanov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Kyiv 68%, Fc Zirka Ktopivnitskii 32%.
Arsenal Kyiv - Fc Zirka Ktopivnitskii 0:1

59e minuut.
Kirillov verovert de bal door een tackle van achteren. Kirillov passt de bal zonder na te denken. Markman rent richting de bal. Tartiek onderschept slim de pass. Tartiek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Shelaev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasyliv met de inworp. Zhdakha geeft een lange en hoge pass. Gonchar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nedilko springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yakushev met een harde bal richting middenveld. Tartiek kopt de bal weg. Daar is Chornyavskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chornyavskiy schiet op doel. Golovir bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal Kyiv - Fc Zirka Ktopivnitskii 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Kyiv 60%, Fc Zirka Ktopivnitskii 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal Kyiv - Fc Zirka Ktopivnitskii 1:1