Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galacticwinners Fc Zirka Ktopivnitskii
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Fedetskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Fedetskiy speelt de bal door. Kopistko is nu in balbezit. Nedilko is nu in balbezit. Nedilko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Gregul met een harde bal richting middenveld. Markman kopt de bal weg. Semak heeft problemen om de bal te vangen. Nedilko rent richting de bal. Nedilko schiet op doel. Gregul bokst de bal weg.

4e minuut.
Volot`ok passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sevasteev de bal. Kobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevasteev verovert de bal door een tackle van achteren. Sevasteev schiet op doel. Golovir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Golovir speelt de bal door. Nedilko kopt de bal weg. Litvinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Litvinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
galacticwinners - Fc Zirka Ktopivnitskii 0:1

15e minuut.
Fedetskiy speelt de bal door. Volot`ok bereikt de bal nog maar net als eerste. Martischuk begaat een overtreding. Martischuk krijgt een gele kaart. Volot`ok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yaschenko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tselykh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tselykh passt de bal in één keer door. Golovir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sevasteev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevasteev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
galacticwinners - Fc Zirka Ktopivnitskii 1:1

18e minuut.
Fedetskiy kopt de bal weg. Klungelig pakt Markman de bal. Volot`ok bereikt de bal nog maar net als eerste. Volot`ok draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kobin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Volot`ok bereikt de bal nog maar net als eerste. Markman is nu in balbezit. Volot`ok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Markman roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Markman kan niet meer verder spelen. Zubchuk komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Datsyshin met een sublieme pass. Popov rent richting de bal. Kristalenko begaat een overtreding. Kristalenko krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Litvinov rent richting de bal. Litvinov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Datsyshin de bal. Nedilko rent richting de bal. Nedilko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gregul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galacticwinners 57%, Fc Zirka Ktopivnitskii 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
galacticwinners - Fc Zirka Ktopivnitskii 1:1

51e minuut.
Klungelig pakt Zubchuk de bal. Fedetskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubchuk onderschept slim de pass. Litvinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Litvinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
galacticwinners - Fc Zirka Ktopivnitskii 1:2

59e minuut.
Zubchuk met een sublieme pass. Martischuk is nu in balbezit. Volot`ok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Volot`ok krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Klungelig pakt Volot`ok de bal. Martischuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Volot`ok maakt een afschuwelijke overtreding. Volot`ok krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
Martischuk is nu in balbezit. Yaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Yaschenko speelt de bal door. Sevasteev rent richting de bal. Sevasteev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Fedetskiy is nu in balbezit. Vasyliv onderschept slim de pass. Vasyliv probeert naar een medespeler te passen. Nedilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedilko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gregul bokst de bal weg.

87e minuut.
Yaschenko is nu in balbezit. Litvinov onderschept slim de pass. Nedilko rent richting de bal. Litvinov rent richting de bal. Litvinov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galacticwinners 47%, Fc Zirka Ktopivnitskii 53%.
galacticwinners - Fc Zirka Ktopivnitskii 1:2