Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Veliki Osli Arsenal Kyiv
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Khanas rent richting de bal. Chornyavskiy onderschept slim de pass. Chornyavskiy probeert naar een medespeler te passen. Turchanov is nu in balbezit. Turchanov schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mel`nik onderschept slim de pass. Mel`nik geeft de bal voor. Daar is Boudianski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turchanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - Arsenal Kyiv 0:1

27e minuut.
Kolyada rent richting de bal. Mel`nik verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morozhyuk. Morozhyuk krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Lucash probeert naar een medespeler te passen. Morozhyuk is nu in balbezit. Morozhyuk passt de bal zonder na te denken. Kolyada rent richting de bal. Kolyada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Veliki Osli - Arsenal Kyiv 1:1

36e minuut.
Lutsenko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kravchuk met een snelle inworp. Morozhyuk rent richting de bal. Morozhyuk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kirillov met een snelle inworp. Khanas is nu in balbezit. Khanas passt de bal zonder na te denken. Chornyavskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chornyavskiy geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Osli 57%, Arsenal Kyiv 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Veliki Osli - Arsenal Kyiv 1:1

55e minuut.
Tartiek probeert de bal met de borst te controleren. Chornyavskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chornyavskiy passt de bal met de wreef. Turchanov is nu in balbezit. Turchanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Osli 55%, Arsenal Kyiv 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Veliki Osli - Arsenal Kyiv 1:1