Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Forest FC_Dynamo_Kyiv
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.9
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bondarev trapt de bal weg. Sautin met een sublieme pass. Zhabinskiy rent richting de bal. Zhabinskiy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Klungelig pakt Kuraev de bal. Yarmenchuk probeert naar een medespeler te passen. Sautin heeft problemen om de bal te vangen. Zhabinskiy is nu in balbezit. Zhabinskiy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bondarev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Sautin is nu in balbezit. Belashov onderschept slim de pass. Belashov met een sublieme pass. Sytchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sytchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kachur rent richting de bal. Sytchev verovert de bal door een tackle van achteren. Sytchev passt de bal met de wreef. Oximets bereikt de bal nog maar net als eerste. Oximets geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sautin geeft de bal voor. Kuraev rent richting de bal. Oparin onderschept slim de pass. Oparin draait met de bal, schiet en ... Muntyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kozyrskiy zal de hoekschop nemen. Oparin rent richting de bal. Oparin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Yarmenchuk onderschept slim de pass. Yarmenchuk speelt de bal door. Kachur rent richting de bal. Sytchev rent richting de bal. Sytchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Forest - FC_Dynamo_Kyiv 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Forest 45%, FC_Dynamo_Kyiv 55%.
FC Forest - FC_Dynamo_Kyiv 1:0

49e minuut.
Vozniy rent richting de bal. Sytchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sytchev passt de bal in één keer door. Oparin rent richting de bal. Oparin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kuraev kopt de bal weg. Klungelig pakt Levitskiy de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sautin. Sautin krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Telegin verovert de bal door een tackle van achteren. Telegin geeft een hoge lob. Zhabinskiy kopt de bal weg. Oparin bereikt de bal nog maar net als eerste. Oparin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Muntyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Forest - FC_Dynamo_Kyiv 1:1

73e minuut.
Telegin speelt de bal door. Zhabinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhabinskiy passt de bal in één keer door. Oparin is nu in balbezit. Oparin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Forest 47%, FC_Dynamo_Kyiv 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Forest - FC_Dynamo_Kyiv 1:1