Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QirirmFC Tekhnichni Kotu
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Melnik rent richting de bal. Pavlenko verovert de bal door een tackle van achteren. Spytsyn is nu in balbezit. Pavlenko rent richting de bal. Pavlenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Korshikov probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vetrennikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shalychev rent richting de bal. Shalychev geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Spytsyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Spytsyn met een sublieme pass. Pavlenko rent richting de bal. Pavlenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Lopatkin rent richting de bal. Lopatkin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sargan met een snelle inworp. Bogodelov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sargan is nu in balbezit. Yudin verovert de bal door een tackle van achteren. Yudin passt de bal met de wreef. Bogatyrev rent richting de bal. Bogatyrev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
QirirmFC - Tekhnichni Kotu 0:1

25e minuut.
Vetrennikov geeft een lange en hoge pass. Tshegel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshegel` met een sublieme pass. Bogatyrev rent richting de bal. Bogatyrev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sargan rent richting de bal. Diryavka rent richting de bal. Tshegel` maakt een afschuwelijke overtreding. Tshegel` krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Lopatkin is nu in balbezit. Lopatkin passt de bal zonder na te denken. Sargan heeft problemen om de bal te vangen. Yudin verovert de bal door een tackle van achteren. Yudin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
QirirmFC - Tekhnichni Kotu 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QirirmFC 59%, Tekhnichni Kotu 41%.
QirirmFC - Tekhnichni Kotu 0:2

50e minuut.
Sargan rent richting de bal. Sargan geeft een hoge lob. Selin rent richting de bal. Bogodelov verovert de bal door een tackle van achteren. Bogodelov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tshegel` passt de bal met de wreef. Pavlenko rent richting de bal. Melnik verovert de bal door een tackle van achteren. Spytsyn rent richting de bal. Spytsyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Diryavka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malyuta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yudin is nu in balbezit. Yudin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vetrennikov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leviga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yudin heeft problemen om de bal te vangen. Yudin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Spytsyn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parakhnevich komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QirirmFC 53%, Tekhnichni Kotu 47%.
QirirmFC - Tekhnichni Kotu 0:2