Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NVcity Liverpool_YNWA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Natochiy verovert de bal door een tackle van achteren. Pershin onderschept slim de pass. Pershin speelt de bal door. Daar is Tchetin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchetin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pakholyuk geeft een lange en hoge pass. Dyachenko kopt de bal weg. Budko heeft problemen om de bal te vangen. Tchetin is nu in balbezit. Tchetin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ibragimov kopt de bal weg. Petrovskiy is nu in balbezit. Petrovskiy speelt de bal door. Yarosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarosh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Donets geeft een hoge lob. Bal` is nu in balbezit. Bal` geeft een lange en hoge pass. Tchetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchetin schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Spivak passt de bal zonder na te denken. Natochiy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petrovskiy. Petrovskiy krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Natochiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrovskiy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Natochiy. Natochiy krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Petrovskiy raakt geblesseerd tijdens het duel. Pakholyuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Tchetin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strontsitskiy met een sublieme pass. Bal` bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal` geeft de bal voor. Zayats kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NVcity 69%, Liverpool_YNWA 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NVcity - Liverpool_YNWA 0:0

59e minuut.
Buthanov met de inworp. Petrovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrovskiy passt de bal in één keer door. Tchetin rent richting de bal. Tchetin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Buthanov onderschept slim de pass. Petrovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Polovkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Natochiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Natochiy schiet op doel. Uljanitskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NVcity - Liverpool_YNWA 1:0

70e minuut.
Lopatkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroday geeft een lange en hoge pass. Petrovskiy heeft problemen om de bal te vangen. Polovkov rent richting de bal. Polovkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Polovkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Polovkov draait met de bal, schiet en ... Nivinskiy met een sublieme pass. Ibragimov rent richting de bal. Ibragimov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Donets passt de bal zonder na te denken. Tchetin rent richting de bal. Budko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchetin onderschept slim de pass. Tchetin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NVcity 54%, Liverpool_YNWA 46%.
NVcity - Liverpool_YNWA 1:0