Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea_FC Tekhnichni Richka
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Vaida rent richting de bal. Vaida geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kucherenko met de inworp. Kalinskiy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Oleynik speelt de bal door. Karamushko geeft een hoge lob. Daar is Kudrya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Shukhovtsev rent richting de bal. Oleynik verovert de bal door een tackle van achteren. Oleynik speelt de bal door. Fedorov rent richting de bal. Fedorov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Zakarlyuka probeert naar een medespeler te passen. Myazin is nu in balbezit. Myazin probeert naar een medespeler te passen. Kurilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurilov schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zakarlyuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurilov rent richting de bal. Kucherenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kucherenko krijgt een gele kaart. Kurilov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kurilov kan niet meer verder spelen. Smolyaninov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea_FC 46%, Tekhnichni Richka 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea_FC - Tekhnichni Richka 0:0

48e minuut.
Vaida geeft een lange en hoge pass. Prokhorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Myazin onderschept slim de pass. Myazin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Karamushko is nu in balbezit. Smolyaninov verovert de bal door een tackle van achteren. Zaginaylov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zaginaylov krijgt een gele kaart. Smolyaninov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Smolyaninov neemt zijn aanloop. Shutov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea_FC - Tekhnichni Richka 1:0

64e minuut.
Fedorov heeft problemen om de bal te vangen. Vaida is nu in balbezit. Fedorov verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea_FC - Tekhnichni Richka 1:1

70e minuut.
Kalinskiy geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zaginaylov de bal onder controle te krijgen. Lucash met een sublieme pass. Smolyaninov rent richting de bal. Smolyaninov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea_FC - Tekhnichni Richka 2:1

75e minuut.
Smolyaninov verovert de bal door een tackle van achteren. Smolyaninov speelt de bal door. Daar is Shukhovtsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolyaninov is nu in balbezit. Smolyaninov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zaginaylov is nu in balbezit. Smolyaninov onderschept slim de pass. Smolyaninov met een sublieme pass. Lucash rent richting de bal. Lucash geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea_FC 46%, Tekhnichni Richka 54%.
Chelsea_FC - Tekhnichni Richka 2:1