Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamantyny Bombezni Bombezni Lamantyny
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Dovgiy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kondratyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratyuk geeft een hoge lob. Yaxmanitskiy rent richting de bal. Yaxmanitskiy haalt uit met een fantastische trap. Paal!

4e minuut.
Slabyshev probeert naar een medespeler te passen. Kondratyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratyuk probeert naar een medespeler te passen. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Cassian geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gozda de bal onder controle te krijgen. Kondratyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilitchuk rent richting de bal. Vasilitchuk schiet op doel. Kostyukov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Prizetko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dovgiy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kondratyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratyuk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Prizetko is nu in balbezit. Prizetko geeft de bal voor. Vasilitchuk rent richting de bal. Vasilitchuk haalt uit met een fantastische trap. Kostyukov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tlumak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Orlaty de bal onder controle te krijgen. Popadyuk rent richting de bal. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Masniy onderschept slim de pass. Masniy passt de bal in één keer door. Mikhailenko rent richting de bal. Mikhailenko draait met de bal, schiet en ... Tlumak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Cassian passt de bal met de wreef. Dovgiy is nu in balbezit. Dovgiy passt de bal met de wreef. Vasilitchuk rent richting de bal. Vasilitchuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamantyny Bombezni 63%, Bombezni Lamantyny 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lamantyny Bombezni - Bombezni Lamantyny 0:0

55e minuut.
Slabyshev onderschept slim de pass. Slabyshev geeft een hoge lob. Vasilitchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilitchuk draait met de bal, schiet en ... Kostyukov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamantyny Bombezni - Bombezni Lamantyny 0:1

71e minuut.
Kondratyuk is nu in balbezit. Kondratyuk geeft een lange en hoge pass. Popadyuk rent richting de bal. Tlumak geeft een lange en hoge pass. Popadyuk probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamantyny Bombezni 64%, Bombezni Lamantyny 36%.
Lamantyny Bombezni - Bombezni Lamantyny 0:1