Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NVcity QirirmFC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Diryavka passt de bal in één keer door. Vetrennikov is nu in balbezit. Vetrennikov geeft een hoge lob. Pavlenko is nu in balbezit. Pavlenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Parakhnevich is nu in balbezit. Parakhnevich geeft een hoge lob. Donets kan de bal niet met de borst controleren. Pavlenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NVcity - QirirmFC 0:1

38e minuut.
Polovkov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zavjalov komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Strontsitskiy met een sublieme pass. Yudin controleert de bal met de borst. Zavjalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavjalov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NVcity - QirirmFC 1:1

43e minuut.
Boroday rent richting de bal. Parakhnevich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boroday raakt geblesseerd tijdens het duel. Boroday zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vasylyk rent richting de bal. Zavjalov verovert de bal door een tackle van achteren. Zavjalov schiet op doel. Monakhov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NVcity - QirirmFC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NVcity 46%, QirirmFC 54%.
NVcity - QirirmFC 2:1

47e minuut.
Yudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudin met een sublieme pass. Vetrennikov is nu in balbezit. Zavjalov onderschept slim de pass. Zavjalov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NVcity - QirirmFC 3:1

54e minuut.
Vetrennikov rent richting de bal. Zavjalov verovert de bal door een tackle van achteren. Sargan onderschept slim de pass. Yudin verovert de bal door een tackle van achteren. Yudin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ibragimov kopt de bal weg. Zavjalov probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Vasylyk de bal onder controle te krijgen. Yudin rent richting de bal. Yudin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sargan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Osadchiy komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Leviga met de inworp. Yudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudin probeert naar een medespeler te passen. Boroday bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroday schiet op doel. Monakhov bokst de bal weg. Zavjalov is nu in balbezit. Zavjalov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NVcity - QirirmFC 4:1

73e minuut.
Leviga probeert de bal aan de voet te houden. Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Leviga rent richting de bal. Zavjalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavjalov draait met de bal, schiet en ... Monakhov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Osadchiy is nu in balbezit. Osadchiy geeft een hoge lob. Pavlenko is nu in balbezit. Parakhnevich is nu in balbezit. Parakhnevich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Yudin is nu in balbezit. Spivak bereikt de bal nog maar net als eerste. Spivak passt de bal in één keer door. Zavjalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavjalov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Spivak bereikt de bal nog maar net als eerste. Parakhnevich rent richting de bal. Spivak met een sublieme pass. Pavlenko rent richting de bal. Pavlenko haalt uit met een fantastische trap. Zayats kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NVcity - QirirmFC 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NVcity 36%, QirirmFC 64%.
NVcity - QirirmFC 4:2