Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea_FC QirirmFC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Doeltrap. Gamaliy trapt de bal weg. Parakhnevich kopt de bal weg. Pavlenko heeft problemen om de bal te vangen. Pavlenko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Blazhaev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bogodelov rent richting de bal. Bogodelov geeft een lange en hoge pass. Pavlenko heeft problemen om de bal te vangen. Pavlenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vetrennikov geeft de bal voor. Zakarlyuka is nu in balbezit. Zakarlyuka geeft de bal voor. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea_FC - QirirmFC 1:0

43e minuut.
Pushkutsa onderschept slim de pass. Pushkutsa met een sublieme pass. Vasylyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Shukhovtsev de bal. Shukhovtsev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea_FC 56%, QirirmFC 44%.
Chelsea_FC - QirirmFC 1:0

46e minuut.
Parakhnevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolyaninov bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadchiy rent richting de bal. Smolyaninov verovert de bal door een tackle van achteren. Smolyaninov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Monakhov trapt de bal weg. Zakarlyuka kopt de bal weg. Smolyaninov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolyaninov draait met de bal, schiet en ... Monakhov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Zakarlyuka is nu in balbezit. Parakhnevich onderschept slim de pass. Parakhnevich passt de bal in één keer door. Pavlenko rent richting de bal. Pavlenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Zakarlyuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakarlyuka geeft een hoge lob. Shukhovtsev is nu in balbezit. Shukhovtsev haalt uit met een fantastische trap. Monakhov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea_FC - QirirmFC 2:0

57e minuut.
Shukhovtsev rent richting de bal. Vetrennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukhovtsev verovert de bal door een tackle van achteren. Smolyaninov is nu in balbezit. Smolyaninov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Vaida speelt de bal door. Vetrennikov geeft een lange en hoge pass. Edmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlenko onderschept slim de pass. Pavlenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bogodelov speelt de bal door. Zakarlyuka is nu in balbezit. Parakhnevich onderschept slim de pass. Pavlenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pushkutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Myazin onderschept slim de pass. Myazin speelt de bal door. Smolyaninov rent richting de bal. Smolyaninov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Smolyaninov is nu in balbezit. Smolyaninov geeft een hoge lob. Vasylyk rent richting de bal. Shukhovtsev verovert de bal door een tackle van achteren. Shukhovtsev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea_FC 55%, QirirmFC 45%.
Chelsea_FC - QirirmFC 2:0