Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NVcity Blakytni Zehuli
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Natochiy is nu in balbezit. Natochiy geeft de bal voor. Yudin rent richting de bal. Yudin schiet op doel. Siletskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NVcity - Blakytni Zehuli 1:0

10e minuut.
Boroday rent richting de bal. Korol is nu in balbezit. Korol probeert naar een medespeler te passen. Lashuk heeft problemen om de bal te vangen. Lashuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Spivak is nu in balbezit. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spivak. Spivak krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Spivak passt de bal zonder na te denken. Volobuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Volobuev passt de bal zonder na te denken. Lashuk heeft problemen om de bal te vangen. Lashuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NVcity 47%, Blakytni Zehuli 53%.
NVcity - Blakytni Zehuli 1:0

48e minuut.
Kirlik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Topchiev de bal. Lashuk is nu in balbezit. Volobuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Volobuev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yarmenchuk met de inworp. Korol is nu in balbezit. Natochiy onderschept slim de pass. Natochiy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Inworp. Leviga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spivak rent richting de bal. Spivak geeft de bal voor. Daar is Siletskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Kirlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroday onderschept slim de pass. Boroday passt de bal met de wreef. Natochiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Natochiy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Budko is nu in balbezit. Lashuk rent richting de bal. Budko verovert de bal door een tackle van achteren. Volobuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Volobuev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NVcity 53%, Blakytni Zehuli 47%.
NVcity - Blakytni Zehuli 1:0