Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3OP9I Bombezni Lamantyny
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Kuchirka trapt de bal weg van het doel. Jaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlumak begaat een overtreding. Tlumak krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Cassian rent richting de bal. Cassian geeft een hoge lob. Klungelig pakt Timets de bal. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jaros geeft een lange en hoge pass. Kril` is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Cassian ... Strafschop! Cassian krijgt een gele kaart. Kril` wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rats kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Butenin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratyuk onderschept slim de pass. Koval tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koval krijgt een gele kaart. Kondratyuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tlumak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
3OP9I - Bombezni Lamantyny 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3OP9I 50%, Bombezni Lamantyny 50%.
3OP9I - Bombezni Lamantyny 0:1

49e minuut.
Baglay rent richting de bal. Baglay passt de bal zonder na te denken. Kondratyuk rent richting de bal. Kondratyuk haalt uit met een fantastische trap. Vasilitchuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
3OP9I - Bombezni Lamantyny 0:2

51e minuut.
Koval heeft problemen om de bal te vangen. Kondratyuk is nu in balbezit. Butenin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kondratyuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tlumak met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kril` rent richting de bal. Biba speelt de bal door. Kril` speelt de bal door. Rats rent richting de bal. Rats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
3OP9I - Bombezni Lamantyny 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3OP9I 59%, Bombezni Lamantyny 41%.
3OP9I - Bombezni Lamantyny 1:2