Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metalevi Sokyry Lamantyny Bombezni
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Pakholyuk passt de bal zonder na te denken. Korkishko rent richting de bal. Masniy onderschept slim de pass. Masniy draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Shmatovalenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shmatovalenko met een sublieme pass. Kirlik is nu in balbezit. Kirlik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Metalevi Sokyry - Lamantyny Bombezni 1:0

26e minuut.
Klungelig pakt Orlaty de bal. Orlaty passt de bal met de wreef. Kirlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirlik haalt uit met een fantastische trap. Prizetko probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cheberyachko neemt de hoekschop. Taran heeft problemen om de bal te vangen. Shmatovalenko is nu in balbezit. Shmatovalenko geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Metalevi Sokyry - Lamantyny Bombezni 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metalevi Sokyry 34%, Lamantyny Bombezni 66%.
Metalevi Sokyry - Lamantyny Bombezni 2:0

49e minuut.
Taran is nu in balbezit. Osipov onderschept slim de pass. Osipov probeert naar een medespeler te passen. Shmatovalenko is nu in balbezit. Shmatovalenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Popadyuk speelt de bal door. Klungelig pakt Kamenyuki de bal. Kamenyuki speelt de bal door. Masniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Masniy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pakholyuk onderschept slim de pass. Pakholyuk passt de bal met de wreef. Kirlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Metalevi Sokyry - Lamantyny Bombezni 3:0

73e minuut.
Venglinskiy met een snelle inworp. Orlaty speelt de bal door. Taraday heeft problemen om de bal te vangen. Masniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Masniy haalt uit met een fantastische trap. Ptashnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Pakholyuk rent richting de bal. Orlaty verovert de bal door een tackle van achteren. Orlaty passt de bal in één keer door. Masniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Masniy schiet op doel. Ptashnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Polyanskiy passt de bal in één keer door. Kamenyuki rent richting de bal. Kamenyuki passt de bal zonder na te denken. Kirlik heeft problemen om de bal te vangen. Kirlik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Metalevi Sokyry - Lamantyny Bombezni 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metalevi Sokyry 56%, Lamantyny Bombezni 44%.
Metalevi Sokyry - Lamantyny Bombezni 4:0