Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:13
  • Competitiewedstrijd: Virslīga
  • Stadion: FK Riga Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
FK Riga libero
Normal Tactiek 5+5
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 43.3
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Drullis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gruzītis de bal. Ziemeļgulbis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziemeļgulbis krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Inworp. Ulberts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zeltītis heeft problemen om de bal te vangen. Zeltītis schiet op doel. Smecernieks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - libero 0:1

5e minuut.
Gūts passt de bal zonder na te denken. Ochoa controleert de bal met de borst. Ochoa passt de bal met de wreef. Ulberts is nu in balbezit. Ulberts geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Gruzītis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sapats de bal onder controle te krijgen. Zeltītis is nu in balbezit. Zeltītis draait met de bal, schiet en ... Smecernieks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - libero 0:2

9e minuut.
Drullis probeert naar een medespeler te passen. Biserčić rent richting de bal. Biserčić passt de bal in één keer door. Zeltītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeltītis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - libero 0:3

13e minuut.
Ulberts passt de bal met de wreef. Zeltītis rent richting de bal. Drullis probeert naar een medespeler te passen. Gruzītis is nu in balbezit. Gruzītis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - libero 0:4

15e minuut.
Ulberts speelt de bal door. Drullis speelt de bal door. Zeltītis is nu in balbezit. Zeltītis schiet op doel. Smecernieks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - libero 0:5

16e minuut.
Zeltītis verovert de bal door een tackle van achteren. Zeltītis probeert naar een medespeler te passen. Gruzītis is nu in balbezit. Gruzītis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - libero 0:6

18e minuut.
Biserčić met een sublieme pass. Drullis rent richting de bal. Drullis passt de bal in één keer door. Zeltītis rent richting de bal. Zeltītis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gruzītis draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Smecernieks trapt de bal weg van het doel. Gruzītis heeft problemen om de bal te vangen. Gruzītis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. Trīnītis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziemeļgulbis rent richting de bal. Gruzītis onderschept slim de pass. Gruzītis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - libero 0:7

28e minuut.
Ulberts rent richting de bal. Ulberts geeft een lange en hoge pass. Daar is Leitnants, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeltītis rent richting de bal. Zeltītis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Smecernieks met een harde bal richting middenveld. Zeltītis kopt de bal weg. Gruzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeltītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeltītis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Zeltītis haalt uit met een fantastische trap. Leitnants probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Biserčić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zeltītis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - libero 0:8

43e minuut.
Gruzītis rent richting de bal. Zeltītis rent richting de bal. Zeltītis passt de bal zonder na te denken. Gruzītis rent richting de bal. Gruzītis schiet op doel. Smecernieks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paugurknābis komt het veld opgelopen. Strupis komt het veld opgelopen. Zərgərli komt het veld opgelopen. Daris komt het veld opgelopen. Banka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Riga 77%, libero 23%.
FK Riga - libero 0:8

49e minuut.
Sapats geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zərgərli met een snelle inworp. Daris heeft problemen om de bal te vangen. Daris haalt uit met een fantastische trap. Smecernieks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Šķelmis rent richting de bal. Ulberts onderschept slim de pass. Ulberts probeert naar een medespeler te passen. Zeltītis heeft problemen om de bal te vangen. Zeltītis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - libero 0:9

63e minuut.
Ulberts rent richting de bal. Ulberts geeft een lange en hoge pass. Daar is Zərgərli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daris rent richting de bal. Daris schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - libero 0:10

64e minuut.
Gūts met een sublieme pass. Daris bereikt de bal nog maar net als eerste. Trīnītis rent richting de bal. Daris verovert de bal door een tackle van achteren. Daris draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Ulberts is nu in balbezit. Ulberts probeert naar een medespeler te passen. Drullis met een sublieme pass. Zeltītis rent richting de bal. Zeltītis schiet op doel. Smecernieks bokst de bal weg.

71e minuut.
Drullis is nu in balbezit. Drullis passt de bal met de wreef. Zərgərli met een sublieme pass. Daar is Zeltītis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeltītis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - libero 0:11

72e minuut.
Banka passt de bal zonder na te denken. Daar is Zərgərli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zərgərli probeert naar een medespeler te passen. Daris heeft problemen om de bal te vangen. Daris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - libero 0:12

74e minuut.
Navnaudiņš passt de bal zonder na te denken. Leitnants heeft problemen om de bal te vangen. Zeltītis rent richting de bal. Zeltītis haalt uit met een fantastische trap. Smecernieks werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Zərgərli geeft de bal voor. Drullis kopt de bal weg. Zeltītis is nu in balbezit. Zeltītis schiet op doel. Smecernieks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Zərgərli is nu in balbezit. Zərgərli speelt de bal door. Drullis met een sublieme pass. Zeltītis rent richting de bal. Zeltītis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Drullis passt de bal in één keer door. Zərgərli rent richting de bal. Zərgərli passt de bal in één keer door. Daris is nu in balbezit. Daris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Paugurknābis met een sublieme pass. Trīnītis is nu in balbezit. Zeltītis verovert de bal door een tackle van achteren. Daris bereikt de bal nog maar net als eerste. Daris schiet op doel. Smecernieks bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - libero 0:13

82e minuut.
Zeltītis heeft problemen om de bal te vangen. Leitnants bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeltītis onderschept slim de pass. Zeltītis schiet op doel. Smecernieks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - libero 0:14

83e minuut.
Daar is Strazdiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trīnītis rent richting de bal. Trīnītis speelt de bal door. Zeltītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeltītis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - libero 0:15

86e minuut.
Šķelmis is nu in balbezit. Ulberts rent richting de bal. Ulberts speelt de bal door. Daris bereikt de bal nog maar net als eerste. Daris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Riga 78%, libero 22%.
FK Riga - libero 0:15