Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Verpakus Zolitūde Riga
GGG Tactiek oto
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 8
42.6 gemiddelde waardering 35.3
solid Schieten average
adequate Passen weak
good Verdedigen adequate


7e minuut.
Patmalnieks maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Tombs de bal. Met opzet legt Sampka zijn tegenspeler op de grond. Sampka krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Isakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Isakovich passt de bal met de wreef. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Zolitūde Riga 1:0

30e minuut.
Gruborovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruborovics geeft een lange en hoge pass. Tigranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tigranyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Isakovich de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Savaştürk speelt de bal door. Ayinde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sardo rent richting de bal. Sardo draait met de bal, schiet en ... Vidzemnieks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Verpakus - Zolitūde Riga 1:1

34e minuut.
Menca passt de bal zonder na te denken. Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampka begaat een overtreding. Sampka krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

41e minuut.
Kuris rent richting de bal. Kuris geeft een hoge lob. Xanlarov kopt de bal weg. Gökdeniz heeft problemen om de bal te vangen. Gökdeniz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verpakus 40%, Zolitūde Riga 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Verpakus - Zolitūde Riga 1:1

46e minuut.
Arifoğlu komt het veld opgelopen. Stilbiņš komt het veld opgelopen. Engebråten komt het veld opgelopen. Duhr komt het veld opgelopen. Purvājs komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Tigranyan met een snelle inworp. Isakovich is nu in balbezit. Isakovich probeert naar een medespeler te passen. Tombs is nu in balbezit. Tombs draait met de bal, schiet en ... Kašteinis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Mkchyan met een sublieme pass. Arifoğlu rent richting de bal. Arifoğlu passt de bal in één keer door. Tombs is nu in balbezit. Tombs geeft de bal voor. Kašteinis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Duhr bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikoyan. Duhr is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duhr met een snel genomen vrije trap. Gökdeniz kopt de bal weg. Daar is Tombs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tombs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ayinde is nu in balbezit. Ayinde geeft een hoge lob. Daar is Meier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tombs is nu in balbezit. Tombs draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Arifoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

77e minuut.
Quintelier rent richting de bal. Quintelier passt de bal met de wreef. Sardo is nu in balbezit. Sardo schiet op doel. Purvājs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gökdeniz is nu in balbezit. Patmalnieks speelt de bal door. Isakovich met een sublieme pass. Tombs rent richting de bal. Tombs haalt uit met een fantastische trap. Kašteinis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Zolitūde Riga 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verpakus 22%, Zolitūde Riga 78%.
FC Verpakus - Zolitūde Riga 2:1