Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:12
  • Competitiewedstrijd: Virslīga
  • Stadion: SK Puikas Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 44106
SK Puikas FC Ogre
Second level Tactiek mid
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 43.7
formidable Schieten adequate
formidable Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Kaczmarski probeert naar een medespeler te passen. Lobelis rent richting de bal. Robayo verovert de bal door een tackle van achteren. Robayo schiet op doel. Kasza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Vecziediņš geeft een lange en hoge pass. Vējnesis kopt de bal weg. Daar is Lobelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robayo is nu in balbezit. Robayo draait met de bal, schiet en ... Kasza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Vējnesis kopt de bal weg. Klungelig pakt Dripe de bal. Robayo rent richting de bal. Vecziediņš rent richting de bal. Vecziediņš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Inworp. Vaironis met een snelle inworp. Ķekatnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķekatnieks geeft een hoge lob. Cirponis springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Robayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesis is nu in balbezit. Robayo onderschept slim de pass. Robayo draait met de bal, schiet en ... Kasza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Puikas - FC Ogre 1:0

37e minuut.
Moraru kopt de bal weg. Dripe heeft problemen om de bal te vangen. Vecziediņš speelt de bal door. Vējnesis is nu in balbezit. Vējnesis haalt uit met een fantastische trap. Kasza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kaczmarski speelt de bal door. Robayo heeft problemen om de bal te vangen. Piesis rent richting de bal. Robayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robayo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Puikas 48%, FC Ogre 52%.
SK Puikas - FC Ogre 1:0

46e minuut.
Peltmanis komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Moraru speelt de bal door. Dombek speelt de bal door. Robayo rent richting de bal. Robayo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lobelis is nu in balbezit. Lobelis passt de bal in één keer door. Robayo rent richting de bal. Robayo draait met de bal, schiet en ... Kasza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Puikas - FC Ogre 2:0

59e minuut.
Moraru geeft de bal voor. Vējnesis is nu in balbezit. Veidenbergs schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Veidenbergs krijgt een gele kaart. Vējnesis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Irbe komt het veld opgelopen. Dīriķis komt het veld opgelopen. Pipinis komt het veld opgelopen. Nilov komt het veld opgelopen. Vecziediņš met een snel genomen vrije trap. Irbe rent richting de bal. Robayo verovert de bal door een tackle van achteren. Robayo draait met de bal, schiet en ... Kasza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Puikas - FC Ogre 3:0

62e minuut.
Veidenbergs kan de bal niet met de borst controleren. Robayo is nu in balbezit. Robayo draait met de bal, schiet en ... Veidenbergs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kasza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Peltmanis verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veidenbergs. Peltmanis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vecziediņš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Dripe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dripe probeert naar een medespeler te passen. Nilov rent richting de bal. Nilov draait met de bal, schiet en ... Kasza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Klungelig pakt Kažociņš de bal. Moskalewicz rent richting de bal. Kažociņš onderschept slim de pass. Kažociņš geeft de bal voor. Deschamps onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Veidenbergs probeert naar een medespeler te passen. Ķekatnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķekatnieks passt de bal in één keer door. Kažociņš rent richting de bal. Kažociņš haalt uit met een fantastische trap. Acerola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Veidenbergs rent richting de bal. Nilov verovert de bal door een tackle van achteren. Nilov probeert naar een medespeler te passen. Robayo is nu in balbezit. Robayo draait met de bal, schiet en ... Kasza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Moskalewicz kopt de bal weg. Peltmanis met een sublieme pass. Robayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kaczmarski passt de bal zonder na te denken. Peltmanis is nu in balbezit. Pipinis begaat een overtreding. Pipinis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Puikas 49%, FC Ogre 51%.
SK Puikas - FC Ogre 3:0