Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zolitūde Riga libero
oto Tactiek 5+5
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 28
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 46.4
matig Schieten uitstekend
slecht Passen goed
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Biserčić rent richting de bal. Biserčić geeft een hoge lob. Ulberts is nu in balbezit. Zeltītis is nu in balbezit. Zeltītis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Gruzītis rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Azaryan ... Strafschop! Gruzītis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gruzītis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolitūde Riga - libero 0:1

7e minuut.
Drullis passt de bal in één keer door. Daar is Biserčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biserčić passt de bal zonder na te denken. Ulberts rent richting de bal. Ulberts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Susurs geeft een hoge lob. Biserčić is nu in balbezit. Biserčić met een sublieme pass. Gruzītis is nu in balbezit. Gruzītis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ulberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulberts passt de bal zonder na te denken. Zeltītis probeert de bal aan de voet te houden. Gruzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruzītis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gruzītis rent richting de bal. Gruzītis passt de bal in één keer door. Drullis speelt de bal door. Zeltītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeltītis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zeltītis rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rēpelis met een snelle inworp. Ulberts is nu in balbezit. Ulberts passt de bal in één keer door. Rēpelis geeft de bal voor. Zeltītis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ulberts onderschept slim de pass. Ulberts passt de bal zonder na te denken. Zeltītis rent richting de bal. Zeltītis draait met de bal, schiet en ... Kašteinis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolitūde Riga - libero 0:2

36e minuut.
Mestach geeft een hoge lob. Inworp. Biserčić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gruzītis is nu in balbezit. Gruzītis draait met de bal, schiet en ... Kašteinis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolitūde Riga - libero 0:3

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paugurknābis komt het veld opgelopen. Daris komt het veld opgelopen. Strupis komt het veld opgelopen. Zərgərli komt het veld opgelopen. Banka komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Banka heeft problemen om de bal te vangen. Banka met een sublieme pass. Strupis met een sublieme pass. Zeltītis rent richting de bal. Zeltītis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zolitūde Riga 83%, libero 17%.
Zolitūde Riga - libero 0:3

51e minuut.
Zeltītis kopt de bal weg. Azaryan is nu in balbezit. Azaryan probeert naar een medespeler te passen. Daris bereikt de bal nog maar net als eerste. Daris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Banka passt de bal met de wreef. Zərgərli rent richting de bal. Zərgərli passt de bal zonder na te denken. Zeltītis is nu in balbezit. Zeltītis draait met de bal, schiet en ... Kašteinis bokst de bal weg.

55e minuut.
Kašteinis speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulberts met de inworp. Zeltītis is nu in balbezit. Zeltītis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zərgərli geeft een hoge lob. Kuris kan de bal niet met de borst controleren. Ulberts speelt de bal door. Daris is nu in balbezit. Daris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zolitūde Riga - libero 0:4

71e minuut.
Drullis onderschept slim de pass. Drullis probeert naar een medespeler te passen. Zərgərli is nu in balbezit. Daris rent richting de bal. Daris schiet op doel. Kašteinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Azaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeltītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeltītis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolitūde Riga - libero 0:5

75e minuut.
Kuris geeft een hoge lob. Quintelier kopt de bal weg. Zeltītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeltītis haalt uit met een fantastische trap. Kašteinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolitūde Riga - libero 0:6

78e minuut.
Ulberts rent richting de bal. Ulberts met een sublieme pass. Zeltītis rent richting de bal. Zeltītis draait met de bal, schiet en ... Kašteinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolitūde Riga - libero 0:7

85e minuut.
Banka kopt de bal weg. Zərgərli rent richting de bal. Zərgərli passt de bal met de wreef. Zeltītis is nu in balbezit. Zeltītis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zolitūde Riga 80%, libero 20%.
Zolitūde Riga - libero 0:7