Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Verpakus FK Riga
GGG Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 19.3
excellent Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Tombs passt de bal in één keer door. Isakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Tombs de bal. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Isakovich probeert naar een medespeler te passen. Vlašić speelt de bal door. Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sapats de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - FK Riga 1:0

9e minuut.
Xanlarov passt de bal met de wreef. Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs passt de bal met de wreef. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gökdeniz passt de bal in één keer door. Xanlarov is nu in balbezit. Xanlarov passt de bal met de wreef. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Smecernieks trapt de bal weg. Daar is Trīnītis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Tombs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tombs passt de bal zonder na te denken. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz schiet op doel. Smecernieks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - FK Riga 2:0

14e minuut.
Trīnītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs verovert de bal door een tackle van achteren. Tombs passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gökdeniz de bal. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - FK Riga 3:0

18e minuut.
Tombs probeert naar een medespeler te passen. Smecernieks probeert naar een medespeler te passen. Isakovich kopt de bal weg. Tombs heeft problemen om de bal te vangen. Tombs schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - FK Riga 4:0

20e minuut.
Juškāns speelt de bal door. Klungelig pakt Strazdiņš de bal. Gökdeniz onderschept slim de pass. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - FK Riga 5:0

24e minuut.
Xanlarov passt de bal in één keer door. Isakovich probeert de bal aan de voet te houden. Isakovich passt de bal met de wreef. Tombs rent richting de bal. Tombs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - FK Riga 6:0

26e minuut.
Ayinde met een sublieme pass. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz passt de bal zonder na te denken. Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Smecernieks met een harde bal richting middenveld. Strazdiņš kopt de bal weg. Juškāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Juškāns schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Isakovich passt de bal in één keer door. Xanlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanlarov met een sublieme pass. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Isakovich neemt de hoekschop. Xanlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Xanlarov geeft een hoge lob. Daar is Trīnītis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlašić verovert de bal door een tackle van achteren. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz schiet op doel. Smecernieks bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Xanlarov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Xanlarov onderschept slim de pass. Xanlarov passt de bal met de wreef. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz schiet op doel. Smecernieks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - FK Riga 7:0

45e minuut.
Strazdiņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vlašić is nu in balbezit. Vlašić passt de bal zonder na te denken. Daar is Xanlarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xanlarov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - FK Riga 8:0

45e minuut.
Engebråten komt het veld opgelopen. Stilbiņš komt het veld opgelopen. Masson komt het veld opgelopen. Duhr komt het veld opgelopen. Purvājs komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verpakus 19%, FK Riga 81%.
FC Verpakus - FK Riga 8:0

48e minuut.
Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. Sapats speelt de bal door. Leitnants rent richting de bal. Tombs onderschept slim de pass. Tombs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - FK Riga 9:0

52e minuut.
Tombs rent richting de bal. Tombs geeft een lange en hoge pass. Daar is Ziemeļgulbis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Gökdeniz rent richting de bal. Smecernieks met een sublieme pass. Isakovich kopt de bal weg. Gökdeniz heeft problemen om de bal te vangen. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Isakovich speelt de bal door. Klungelig pakt Stilbiņš de bal. Stilbiņš probeert naar een medespeler te passen. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Gökdeniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gökdeniz passt de bal zonder na te denken. Tombs is nu in balbezit. Tombs haalt uit met een fantastische trap. Smecernieks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - FK Riga 10:0

67e minuut.
Gūts rent richting de bal. Isakovich onderschept slim de pass. Isakovich speelt de bal door. Tombs heeft problemen om de bal te vangen. Tombs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Stilbiņš probeert naar een medespeler te passen. Masson rent richting de bal. Masson passt de bal zonder na te denken. Daar is Gökdeniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - FK Riga 11:0

78e minuut.
Masson met de inworp. Stilbiņš met een sublieme pass. Tombs is nu in balbezit. Tombs draait met de bal, schiet en ... Smecernieks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - FK Riga 12:0

78e minuut.
Klungelig pakt Strazdiņš de bal. Trīnītis is nu in balbezit. Gökdeniz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gökdeniz krijgt een gele kaart. Trīnītis raakt geblesseerd tijdens het duel. Trīnītis met een snel genomen vrije trap. Duhr kopt de bal weg. Tombs rent richting de bal. Tombs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - FK Riga 13:0

80e minuut.
Daar is Šķelmis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tombs onderschept slim de pass. Tombs probeert naar een medespeler te passen. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz schiet op doel. Smecernieks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smecernieks met een sublieme pass. Isakovich kopt de bal weg. Leitnants probeert naar een medespeler te passen. Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Smecernieks met een harde bal richting middenveld. Masson rent richting de bal. Masson geeft een lange en hoge pass. Tombs rent richting de bal. Tombs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Leitnants rent richting de bal. Leitnants met een sublieme pass. Stilbiņš rent richting de bal. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tombs is nu in balbezit. Tombs haalt uit met een fantastische trap. Smecernieks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - FK Riga 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verpakus 25%, FK Riga 75%.
FC Verpakus - FK Riga 14:0