Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:14
  • Competitiewedstrijd: Virslīga
  • Stadion: FC Ogre Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 11932
FC Ogre Reinito
mid Tactiek tris aizsragi
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
44 gemiddelde waardering 52.5
goed Schieten goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Kante is nu in balbezit. Kante met een sublieme pass. Virskulis speelt de bal door. Marvaldi is nu in balbezit. Marvaldi haalt uit met een fantastische trap. Kasza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vršek rent richting de bal. Vršek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Reinito 0:1

27e minuut.
Mălăiescu rent richting de bal. Kažociņš onderschept slim de pass. Cirponis rent richting de bal. Cirponis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ogre - Reinito 1:1

29e minuut.
Silahtar rent richting de bal. Ķekatnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Ķekatnieks probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kažociņš de bal. Kažociņš draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Lobelis passt de bal zonder na te denken. Ķekatnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķekatnieks passt de bal in één keer door. Kažociņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kažociņš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lobelis rent richting de bal. Domenech onderschept slim de pass. Domenech met een sublieme pass. Vršek is nu in balbezit. Vršek draait met de bal, schiet en ... Kasza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kante rent richting de bal. Kante haalt uit met een fantastische trap. Kasza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Reinito 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ogre 46%, Reinito 54%.
FC Ogre - Reinito 1:2

57e minuut.
Virskulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Virskulis passt de bal zonder na te denken. Kante heeft problemen om de bal te vangen. Kante geeft de bal voor. Daar is Vršek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Marvaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veidenbergs. Marvaldi raakt geblesseerd tijdens het duel. Pipinis komt het veld opgelopen. Dīriķis komt het veld opgelopen. Irbe komt het veld opgelopen. Silahtar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marvaldi kopt de bal weg. Vršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lobelis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Reinito 1:3

65e minuut.
Lobelis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Virskulis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marvaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvaldi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Veidenbaums passt de bal in één keer door. Kažociņš is nu in balbezit. Kažociņš passt de bal met de wreef. Dīriķis is nu in balbezit. Dīriķis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Domenech verovert de bal door een tackle van achteren. Domenech geeft de bal voor. Vršek is nu in balbezit. Vršek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Reinito 1:4

85e minuut.
Lobelis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Torno met de inworp. Vršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marvaldi rent richting de bal. Marvaldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Reinito 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ogre 52%, Reinito 48%.
FC Ogre - Reinito 1:5