Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:14
  • Competitiewedstrijd: Virslīga
  • Stadion: Riga FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 35999
Riga FC Football Warriors
5-3-2 Tactiek .4-3-3
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 13
48.7 gemiddelde waardering 46.2
goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


14e minuut.
Umlauf heeft problemen om de bal te vangen. Gudrinieks tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Umlauf raakt geblesseerd tijdens het duel. Olechowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gudrinieks kopt de bal weg. Kınay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Censaitis met een sublieme pass. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Telvi maakt een afschuwelijke overtreding. Telvi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Umlauf verovert de bal door een tackle van achteren. Barucco is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu onderschept slim de pass. Bandırmalıoğlu schiet op doel. Celmiņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Riga FC - Football Warriors 1:0

22e minuut.
Kınay geeft een hoge lob. Vadász kopt de bal weg. Telvi rent richting de bal. Latawiec verovert de bal door een tackle van achteren. Latawiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Olechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kınay begaat een overtreding. Olechowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Carmignani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riga FC 47%, Football Warriors 53%.
Riga FC - Football Warriors 1:0

48e minuut.
Snīpis speelt de bal door. Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kınay passt de bal in één keer door. Censaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Censaitis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Klungelig pakt Olechowski de bal. Olechowski passt de bal met de wreef. Šķēle speelt de bal door. Iņķis rent richting de bal. Bandırmalıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cobián passt de bal met de wreef. Olechowski speelt de bal door. Umlauf is nu in balbezit. Umlauf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Riga FC - Football Warriors 2:0

61e minuut.
Censaitis passt de bal zonder na te denken. Carmignani probeert de bal met de borst te controleren. Carmignani geeft een hoge lob. Umlauf is nu in balbezit. Umlauf schiet op doel. Celmiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Moretti met een sublieme pass. Bandırmalıoğlu rent richting de bal. Klungelig pakt Bandırmalıoğlu de bal. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Celmiņš probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kolle probeert naar een medespeler te passen. Carmignani rent richting de bal. Censaitis begaat een overtreding. Censaitis krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Olechowski geeft de bal voor. Nánási kopt de bal weg. Daar is Iņķis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalıoğlu schiet op doel. Celmiņš bokst de bal weg.

74e minuut.
Kınay is nu in balbezit. Kınay speelt de bal door. Klungelig pakt Censaitis de bal. Carmignani verovert de bal door een tackle van achteren. Carmignani geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Barucco geeft de bal voor. Buitenspel voor Latawiec. Goede buitenspelval van de verdediging. Moretti neemt vlug de vrije trap. Umlauf rent richting de bal. Umlauf haalt uit met een fantastische trap. Celmiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Olechowski is nu in balbezit. Olechowski met een sublieme pass. Carmignani speelt de bal door. Bandırmalıoğlu rent richting de bal. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Celmiņš bokst de bal weg.

89e minuut.
Barucco is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Nánási tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nánási krijgt een gele kaart. Bandırmalıoğlu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riga FC 37%, Football Warriors 63%.
Riga FC - Football Warriors 2:0