Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:14
  • Competitiewedstrijd: Virslīga
  • Stadion: FK Riga Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3099
FK Riga Zolitūde Riga
Normal Tactiek oto
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 34
poor Schieten good
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Sampka heeft problemen om de bal te vangen. Sampka probeert naar een medespeler te passen. Mikoyan is nu in balbezit. Mikoyan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sapats de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Leitnants is nu in balbezit. Sardo onderschept slim de pass. Mikoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikoyan haalt uit met een fantastische trap. Smecernieks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - Zolitūde Riga 0:1

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Gūts de bal onder controle te krijgen. Leitnants rent richting de bal. Mikoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mikoyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - Zolitūde Riga 0:2

13e minuut.
Strazdiņš rent richting de bal. Quintelier geeft een hoge lob. Gruborovics probeert naar een medespeler te passen. Sardo is nu in balbezit. Sardo passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Mikoyan kopt de bal weg. Daar is Leitnants, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sardo is nu in balbezit. Sardo haalt uit met een fantastische trap. Smecernieks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - Zolitūde Riga 0:3

23e minuut.
Azaryan met een sublieme pass. Gruborovics geeft een hoge lob. Ziemeļgulbis heeft problemen om de bal te vangen. Mikoyan rent richting de bal. Mikoyan schiet op doel. Smecernieks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Trabelsi rent richting de bal. Trabelsi geeft de bal voor. Daar is Sardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikoyan is nu in balbezit. Mikoyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - Zolitūde Riga 0:4

34e minuut.
Mikoyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gūts. Mikoyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quintelier met een snel genomen vrije trap. Sardo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gūts rent richting de bal. Gūts passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Azaryan de bal onder controle te krijgen. Juškāns rent richting de bal. Juškāns draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - Zolitūde Riga 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Riga 67%, Zolitūde Riga 33%.
FK Riga - Zolitūde Riga 1:4

65e minuut.
Quintelier geeft de bal voor. Sardo rent richting de bal. Sardo passt de bal met de wreef. Gruborovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruborovics passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sardo rent richting de bal. Mikoyan is nu in balbezit. Sardo rent richting de bal. Sardo haalt uit met een fantastische trap. Smecernieks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - Zolitūde Riga 1:5

84e minuut.
Trabelsi met een sublieme pass. Sampka rent richting de bal. Sampka geeft een lange en hoge pass. Gruborovics kan de bal niet met de borst controleren. Gruborovics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - Zolitūde Riga 1:6

85e minuut.
Strazdiņš probeert naar een medespeler te passen. Trīnītis rent richting de bal. Mikoyan onderschept slim de pass. Mikoyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Riga - Zolitūde Riga 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Riga 58%, Zolitūde Riga 42%.
FK Riga - Zolitūde Riga 1:7