Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:12
  • Competitiewedstrijd: Virslīga
  • Stadion: FC Verpakus Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 20000
FC Verpakus Edmonton Zilupe
GGG Tactiek 532
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 44.7
good Schieten solid
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Alonso onderschept slim de pass. Alonso geeft de bal voor. Daar is Krepšs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapteinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapteinis haalt uit met een fantastische trap. Vidzemnieks bokst de bal weg.

8e minuut.
Isakovich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Klope de bal. Tombs schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tombs krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Daar is Klope, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlašić rent richting de bal. Vlašić passt de bal in één keer door. Pizičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizičs geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pizičs probeert naar een medespeler te passen. Tombs rent richting de bal. Tombs passt de bal in één keer door. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Plūmītis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Illimar de bal. Ayinde is nu in balbezit. Illimar onderschept slim de pass. Illimar draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Isakovich speelt de bal door. Pizičs rent richting de bal. Pizičs passt de bal zonder na te denken. Klope bereikt de bal nog maar net als eerste. Klope draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Pizičs met een sublieme pass. Jaruphan is nu in balbezit. Jaruphan geeft een lange en hoge pass. Kapteinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapteinis schiet op doel. Vidzemnieks bokst de bal weg.

29e minuut.
Xanlarov speelt de bal door. Klope bereikt de bal nog maar net als eerste. Klope passt de bal met de wreef. Kramiņš is nu in balbezit. Kramiņš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ayinde kopt de bal weg. Pizičs is nu in balbezit. Pizičs probeert naar een medespeler te passen. Illimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Illimar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klope is nu in balbezit. Klope probeert naar een medespeler te passen. Kramiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramiņš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verpakus 63%, Edmonton Zilupe 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Verpakus - Edmonton Zilupe 0:0

46e minuut.
Savietis komt het veld opgelopen. Arifoğlu komt het veld opgelopen. Stilbiņš komt het veld opgelopen. Tītiņš komt het veld opgelopen. Engebråten komt het veld opgelopen. Grabarz komt het veld opgelopen. Ramats komt het veld opgelopen. Duhr komt het veld opgelopen. Purvājs komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Engebråten kopt de bal weg. Daar is Ayinde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tītiņš rent richting de bal. Tītiņš haalt uit met een fantastische trap. Purvājs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Edmonton Zilupe 0:1

59e minuut.
Zvirgzdiņš onderschept slim de pass. Klope rent richting de bal. Klope passt de bal zonder na te denken. Kramiņš is nu in balbezit. Kramiņš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pizičs rent richting de bal. Pizičs passt de bal zonder na te denken. Klope geeft een hoge lob. Tītiņš rent richting de bal. Tītiņš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kramiņš rent richting de bal. Isakovich begaat een overtreding. Kramiņš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pizičs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kramiņš kopt de bal weg. Krepšs is nu in balbezit. Tītiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Tītiņš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Edmonton Zilupe 0:2

69e minuut.
Savietis rent richting de bal. Savietis geeft de bal voor. Ramats kopt de bal weg. Kramiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramiņš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Gökdeniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizičs begaat een overtreding. Pizičs krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Tītiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepšs rent richting de bal. Tītiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Tītiņš schiet op doel. Purvājs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verpakus 50%, Edmonton Zilupe 50%.
FC Verpakus - Edmonton Zilupe 0:2