Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tēlošana Biputni Hateful 11
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Vīksne probeert naar een medespeler te passen. Vecarājs bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecarājs passt de bal in één keer door. Skāde bereikt de bal nog maar net als eerste. Skāde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sniegavilks passt de bal met de wreef. Vecarājs bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecarājs passt de bal zonder na te denken. Skāde is nu in balbezit. Skāde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tēlošana Biputni - Hateful 11 1:0

13e minuut.
Tautmīlis geeft de bal voor. Inworp. Klikats zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vecarājs is nu in balbezit. Vecarājs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Klungelig pakt Sniegavilks de bal. Vīksne rent richting de bal. Sniegavilks is nu in balbezit. Vīksne verovert de bal door een tackle van achteren. Vīksne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Skāde speelt de bal door. Klikats is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tautmīlis. Klikats is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klikats zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tēlošana Biputni - Hateful 11 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tēlošana Biputni 36%, Hateful 11 64%.
Tēlošana Biputni - Hateful 11 2:0

54e minuut.
Viesiņš probeert de bal met de borst te controleren. Viesiņš speelt de bal door. Klungelig pakt Skāde de bal. Skāde schiet op doel. Tautmīlis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tēlošana Biputni - Hateful 11 3:0

64e minuut.
Vikings rent richting de bal. Vikings geeft de bal voor. Vientulis kopt de bal weg. Skāde is nu in balbezit. Skāde haalt uit met een fantastische trap. Paceplītis bokst de bal weg.

68e minuut.
Lasmanis rent richting de bal. Lasmanis met een sublieme pass. Skāde speelt de bal door. Vecarājs bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecarājs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klikats is nu in balbezit. Klikats geeft de bal voor. Vikings rent richting de bal. Lasmanis onderschept slim de pass. Lasmanis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zvirgzdiņš speelt de bal door. Lielais rent richting de bal. Lielais probeert naar een medespeler te passen. Lidonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lidonis schiet op doel. Māters probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tēlošana Biputni - Hateful 11 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tēlošana Biputni 38%, Hateful 11 62%.
Tēlošana Biputni - Hateful 11 3:1