Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uzvarošs Skudras Neglīts Dēmoni
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Zeltnesis rent richting de bal. Zeltnesis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romanovs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bērcis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Balcars onderschept slim de pass. Bērcis is nu in balbezit. Bērcis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Savietis de bal. Savietis draait met de bal, schiet en ... Kukainis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Spunde rent richting de bal. Moris bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendenieks onderschept slim de pass. Spunde is nu in balbezit. Spunde schiet op doel. Bembers bokst de bal weg.

28e minuut.
Slapiņš met een sublieme pass. Vendenieks rent richting de bal. Merķelis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Merķelis krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Daar is Moris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vendenieks onderschept slim de pass. Vendenieks met een sublieme pass. Spunde bereikt de bal nog maar net als eerste. Spunde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Uzvarošs Skudras - Neglīts Dēmoni 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uzvarošs Skudras 48%, Neglīts Dēmoni 52%.
Uzvarošs Skudras - Neglīts Dēmoni 0:1

60e minuut.
Romanovs rent richting de bal. Romanovs passt de bal zonder na te denken. Daar is Vendenieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spunde bereikt de bal nog maar net als eerste. Spunde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Vendenieks verovert de bal door een tackle van achteren. Kupaks is nu in balbezit. Merķelis begaat een overtreding. Merķelis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kupaks is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kupaks met een snel genomen vrije trap. Slapiņš heeft problemen om de bal te vangen. Bremze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bremze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Savietis rent richting de bal. Skrējums verovert de bal door een tackle van achteren. Bērcis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bērcis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uzvarošs Skudras 53%, Neglīts Dēmoni 47%.
Uzvarošs Skudras - Neglīts Dēmoni 0:1