Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daugava Riga SK Daugava Daugavpils
Normal Tactiek Daugava ATT
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 34.7
weak Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Bebers verovert de bal door een tackle van achteren. Bebers geeft de bal voor. Šķeltiņš rent richting de bal. Veiksmonis is nu in balbezit. Veiksmonis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Koļinko verovert de bal door een tackle van achteren. Lokusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokusz passt de bal in één keer door. Tirzītis is nu in balbezit. Tirzītis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Punkstiņš met een harde bal richting middenveld. Gibbes kopt de bal weg. Daar is Brālis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tirzītis is nu in balbezit. Tirzītis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Verdeş passt de bal zonder na te denken. Ćwikła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwikła passt de bal met de wreef. Tirzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirzītis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daugava Riga - SK Daugava Daugavpils 0:1

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verdeş met een snelle inworp. Gibbes probeert naar een medespeler te passen. Tirzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirzītis schiet op doel. Mediņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Punkstiņš probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Daugava Riga - SK Daugava Daugavpils 0:2

40e minuut.
Sprukulis kopt de bal weg. Klungelig pakt Gibbes de bal. Gorkšs is nu in balbezit. Gorkšs schiet op doel. Na een snelle pass probeert Savidan de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Sprukulis geeft een lange en hoge pass. Verdeş probeert naar een medespeler te passen. Ćwikła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwikła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daugava Riga - SK Daugava Daugavpils 0:3

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gibbes met een snelle inworp. Gaucher heeft problemen om de bal te vangen. Gaucher haalt uit met een fantastische trap. Ćwikła krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daugava Riga 71%, SK Daugava Daugavpils 29%.
Daugava Riga - SK Daugava Daugavpils 0:3

48e minuut.
Lokusz passt de bal met de wreef. Verdeş rent richting de bal. Verdeş passt de bal in één keer door. Tirzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirzītis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Gaucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbes probeert naar een medespeler te passen. Tirzītis is nu in balbezit. Tirzītis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Daugava Riga - SK Daugava Daugavpils 0:4

58e minuut.
Ćwikła onderschept slim de pass. Ćwikła probeert naar een medespeler te passen. Verdeş rent richting de bal. Ćwikła rent richting de bal. Ćwikła haalt uit met een fantastische trap. Mediņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daugava Riga - SK Daugava Daugavpils 0:5

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mediņš niet meer kan verder spelen. Vilnītis komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Verdeş passt de bal met de wreef. Tirzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aigulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirzītis verovert de bal door een tackle van achteren. Tirzītis probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Verdeş met een snelle inworp. Klikats bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwikła verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwikła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Verdeş met de inworp. Lokusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokusz passt de bal met de wreef. Tirzītis heeft problemen om de bal te vangen. Tirzītis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vilnītis met een harde bal richting middenveld. Koļinko kopt de bal weg. Aigulis probeert de bal aan de voet te houden. Tirzītis is nu in balbezit. Tirzītis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lokusz met een sublieme pass. Ćwikła is nu in balbezit. Iniņš begaat een overtreding. Iniņš krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daugava Riga 50%, SK Daugava Daugavpils 50%.
Daugava Riga - SK Daugava Daugavpils 0:5