Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smiešanās Elles Eņģeļi Braukšana Kareivji
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Andelmanis passt de bal in één keer door. Tautietis is nu in balbezit. Tautietis speelt de bal door. Valeinis rent richting de bal. Valeinis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Piečs verovert de bal door een tackle van achteren. Eitiķis rent richting de bal. Eitiķis passt de bal zonder na te denken. Mežakungs bereikt de bal nog maar net als eerste. Mežakungs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smiešanās Elles Eņģeļi - Braukšana Kareivji 0:1

13e minuut.
Piečs is nu in balbezit. Piečs speelt de bal door. Mežakungs rent richting de bal. Mežakungs schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vihrovs de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Aigulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aigulis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pupuķis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eitiķis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mežakungs rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smiešanās Elles Eņģeļi - Braukšana Kareivji 0:2

25e minuut.
Stiķēns probeert naar een medespeler te passen. Valeinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeinis passt de bal zonder na te denken. Andelmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Andelmanis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vācietis is nu in balbezit. Andelmanis onderschept slim de pass. Bute is nu in balbezit. Andelmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Andelmanis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smiešanās Elles Eņģeļi - Braukšana Kareivji 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smiešanās Elles Eņģeļi 49%, Braukšana Kareivji 51%.
Smiešanās Elles Eņģeļi - Braukšana Kareivji 1:2

48e minuut.
Mežakungs rent richting de bal. Tautietis onderschept slim de pass. Eitiķis maakt een afschuwelijke overtreding. Eitiķis krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Ondzulis passt de bal in één keer door. Tautietis geeft de bal voor. Vācietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Andelmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Andelmanis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Stiķēns probeert naar een medespeler te passen. Andelmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vācietis. Vācietis krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Valeinis heeft problemen om de bal te vangen. Andelmanis is nu in balbezit. Piečs rent richting de bal. Andelmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Andelmanis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smiešanās Elles Eņģeļi - Braukšana Kareivji 2:2

66e minuut.
Pupuķis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bute bereikt de bal nog maar net als eerste. Bute speelt de bal door. Mežakungs rent richting de bal. Mežakungs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Stiķēns met een sublieme pass. Ģērmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ģērmanis speelt de bal door. Andelmanis is nu in balbezit. Andelmanis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smiešanās Elles Eņģeļi - Braukšana Kareivji 3:2

89e minuut.
Kleinbergs raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šņibītis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smiešanās Elles Eņģeļi 31%, Braukšana Kareivji 69%.
Smiešanās Elles Eņģeļi - Braukšana Kareivji 3:2