Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Griešana Zvaigznes Braukšana Kareivji
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Laugalis rent richting de bal. Laugalis geeft een lange en hoge pass. Piečs kan de bal niet met de borst controleren. Vikmanis onderschept slim de pass. Vikmanis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bute verovert de bal door een tackle van achteren. Eitiķis rent richting de bal. Eitiķis passt de bal met de wreef. Mežakungs bereikt de bal nog maar net als eerste. Mežakungs schiet op doel. Akots kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Junka geeft de bal voor. Inworp. Dadzītis met een snelle inworp. Eitiķis is nu in balbezit. Eitiķis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Zvaigznes - Braukšana Kareivji 0:1

16e minuut.
Pupuķis is nu in balbezit. Pupuķis geeft een lange en hoge pass. Vīnbergs is nu in balbezit. Mežakungs onderschept slim de pass. Mežakungs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cimurs is nu in balbezit. Meijers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimurs bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimurs schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ondzulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Maticins trapt de bal weg. Pelēkzirnis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dadzītis. Pelēkzirnis raakt geblesseerd tijdens het duel. Pelēkzirnis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cakarijs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griešana Zvaigznes 51%, Braukšana Kareivji 49%.
Griešana Zvaigznes - Braukšana Kareivji 0:1

53e minuut.
Cimurs is nu in balbezit. Meijers rent richting de bal. Bute bereikt de bal nog maar net als eerste. Meijers verovert de bal door een tackle van achteren. Meijers schiet op doel. Cakarijs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cimurs springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Griešana Zvaigznes - Braukšana Kareivji 1:1

59e minuut.
Cakarijs speelt de bal door. Eitiķis probeert naar een medespeler te passen. Junka met een sublieme pass. Mežakungs is nu in balbezit. Mežakungs schiet op doel. Akots probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Cimurs rent richting de bal. Meijers is nu in balbezit. Vācietis onderschept slim de pass. Cimurs bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimurs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Junka geeft de bal voor. Inworp. Dadzītis met een snelle inworp. Eitiķis rent richting de bal. Eitiķis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griešana Zvaigznes 51%, Braukšana Kareivji 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Griešana Zvaigznes - Braukšana Kareivji 1:1