Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skriešana Šimpanzes FC Skudras
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Maugulis rent richting de bal. Maugulis met een sublieme pass. Mālkalns is nu in balbezit. Kaktiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktiņš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Grieze probeert de bal aan de voet te houden. Metējs is nu in balbezit. Met opzet legt Grieze zijn tegenspeler op de grond. Grieze krijgt een gele kaart. Metējs raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Metējs kan niet meer verder spelen. Pelēns komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Klungelig pakt Lipmans de bal. Mālkalns is nu in balbezit. Lipmans is nu in balbezit. Lipmans haalt uit met een fantastische trap. Pampālis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pelēns verovert de bal door een tackle van achteren. Pelēns geeft een hoge lob. Kaktiņš kopt de bal weg. Līkais rent richting de bal. Līkais geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Pelēns passt de bal in één keer door. Kaktiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Šteins maakt een afschuwelijke overtreding. Šteins krijgt een gele kaart. Kaktiņš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pelēns komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kaktiņš kan de bal niet met de borst controleren. Gaitiņš is nu in balbezit. Āboliņš rent richting de bal. Mālkalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Mālkalns schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Šimpanzes 52%, FC Skudras 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skriešana Šimpanzes - FC Skudras 0:0

76e minuut.
Līkais passt de bal met de wreef. Mālkalns rent richting de bal. Mālkalns passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kaktiņš de bal. Kaktiņš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gaitiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Āboliņš zijn tegenspeler op de grond. Āboliņš krijgt een gele kaart. Kaktiņš roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kaktiņš kan niet meer verder spelen. Plīsis komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Freibergs onderschept slim de pass. Līkais is nu in balbezit. Līkais passt de bal met de wreef. Grieze bereikt de bal nog maar net als eerste. Grieze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Berniks trapt de bal weg van het doel. Ūdris kopt de bal weg. Grieze heeft problemen om de bal te vangen. Grieze draait met de bal, schiet en ... Pampālis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pelēns heeft problemen om de bal te vangen. Grieze bereikt de bal nog maar net als eerste. Grieze draait met de bal, schiet en ... Pampālis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bendiks verovert de bal door een tackle van achteren. Bendiks geeft een lange en hoge pass. Lipmans rent richting de bal. Grieze rent richting de bal. Grieze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Šimpanzes 61%, FC Skudras 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skriešana Šimpanzes - FC Skudras 0:0