Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Medības āmuri Sišana Vecie čomi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Skūtais is nu in balbezit. Aldiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Slaidiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Aldiņš draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Naglis probeert de bal met de borst te controleren. Kaupēns onderschept slim de pass. Kaupēns passt de bal met de wreef. Pētersons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pētersons haalt uit met een fantastische trap. Liesmiņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bukants geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Broņka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tensbergs is nu in balbezit. Broņka verovert de bal door een tackle van achteren. Naglis rent richting de bal. Rācenis rent richting de bal. Rācenis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Ragnesis geeft een hoge lob. Inworp. Bukants zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rācenis rent richting de bal. Rācenis geeft een lange en hoge pass. Liesmiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medības āmuri 49%, Sišana Vecie čomi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Medības āmuri - Sišana Vecie čomi 0:0

47e minuut.
Zunda rent richting de bal. Zunda speelt de bal door. Aldiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldiņš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības āmuri - Sišana Vecie čomi 0:1

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Raupis trapt de bal weg van het doel. Zunda is nu in balbezit. Rācenis onderschept slim de pass. Rācenis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Broņka met een snelle inworp. Naglis rent richting de bal. Rācenis onderschept slim de pass. Rācenis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dunens passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zunda de bal. Rācenis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rācenis krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Pētersons is nu in balbezit. Rācenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pētersons rent richting de bal. Rācenis rent richting de bal. Rācenis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Raupis probeert naar een medespeler te passen. Broņka kopt de bal weg. Zunda rent richting de bal. Rācenis onderschept slim de pass. Rācenis geeft een hoge lob. Liesmiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medības āmuri 45%, Sišana Vecie čomi 55%.
Medības āmuri - Sišana Vecie čomi 0:1